Broker do małego depo kogo wybrać
-
- Gaduła
Broker do małego depo kogo wybrać
Tak jak w temacie, chciałbym abyście mi pomogli którego brokera wybrać, depozyt max 3 tys. strategia gry to typowy scalp ryzyko max 2% na transakcję. Z góry dziękuję za pomoc 

Niech nie umrze bohater zamieszkujący nasze dusze, niech nie zniszczy go wieczna wspinaczka na nieosiągalne szczyty.
Graj to co widzisz nie to czego oczekujesz
Re: Broker do małego depo kogo wybrać
Co do depo to pewnie wybór będzie spory. Ja ostatnio założyłem konto Activ NDD w HFT. Gram na nim od dwóch dni, więc w sumie trudno cos powiedzieć.
Spready są małe. Poslizgi na TP i SL są choć na razie nie za duże. Raz na korzyść , raz na niekorzyść, więc tu jest OK.
Na walutach minimalna pozycja to 0,01. Na reszcie (surowce, indeksy, towary) minimum to 0,05 , więc przy małym depo lepiej nie tykać.
Na Eur/Usd spread waha się około 1 pipsa. I to cały koszt bo nie ma prowizji. Jak założysz konto przez stronę Raposo to do końca marca masz spread niższy o 30%, a później o 10%.
Załóż demo i sam oceń.
Spready są małe. Poslizgi na TP i SL są choć na razie nie za duże. Raz na korzyść , raz na niekorzyść, więc tu jest OK.
Na walutach minimalna pozycja to 0,01. Na reszcie (surowce, indeksy, towary) minimum to 0,05 , więc przy małym depo lepiej nie tykać.
Na Eur/Usd spread waha się około 1 pipsa. I to cały koszt bo nie ma prowizji. Jak założysz konto przez stronę Raposo to do końca marca masz spread niższy o 30%, a później o 10%.
Załóż demo i sam oceń.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
-
- Gaduła
Re: Broker do małego depo kogo wybrać
Dzięki właśnie się nad tym brokiem zastanawiałem ale nie byłem pewien w końcu dość nowy gracz na rynkę zerknę ich demo
Niech nie umrze bohater zamieszkujący nasze dusze, niech nie zniszczy go wieczna wspinaczka na nieosiągalne szczyty.