Witam.
Szukam jakiegoś dobrego i godnego polecenia brokera u którego można kopiować transakcje. Tak wiem, że MetaQuotes ma taką możliwość ale mój aktualny broker nie wspiera tej inicjatywy (DM BZWBK).
Chcę by moje transakcje mogły być kopiowane przez innych w czasie rzeczywistym i żebym dostawał % od zysków, które wypracuje dla innych, a nie tak jak jest to w MetaQuotes - tylko subskrypcja miesięczna.
Macie jakieś pomysły? A jeżeli nie ma takowych to chociaż brokera godnego polecenia ale obsługującego system kopiowania sygnałów firmy MetaQuotes.
Pozdrawiam.
Broker do kopiowania sygnałów.
- MowmiSasiad
- Pasjonat
Re: Broker do kopiowania sygnałów.
W czasie rzeczywistym? Chodzi Ci o to, że kopiowane po tej samej cenie? Raczej nikt uczciwy Ci tego nie zagwarantuje. Pierwsze co pomyślałem to xSocial w XTB, ale to dlatego, że ja uznaję tylko polskie DM. Zagranica mnie nie interesuje.
xSocial jest dość dobrze rozbudowany, a mieli go jeszcze rozwijać więc sprawdziłbym tę opcje.
xSocial jest dość dobrze rozbudowany, a mieli go jeszcze rozwijać więc sprawdziłbym tę opcje.
Re: Broker do kopiowania sygnałów.
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale xSocial działa chyba tylko na ich platformie xStation, czyli MT4 mówimy "papa".MowmiSasiad pisze:W czasie rzeczywistym? Chodzi Ci o to, że kopiowane po tej samej cenie? Raczej nikt uczciwy Ci tego nie zagwarantuje. Pierwsze co pomyślałem to xSocial w XTB, ale to dlatego, że ja uznaję tylko polskie DM. Zagranica mnie nie interesuje.
Tego zdania nie rozumiem...Szukam jakiegoś dobrego i godnego polecenia brokera u którego można kopiować transakcje. Tak wiem, że MetaQuotes ma taką możliwość ale mój aktualny broker nie wspiera tej inicjatywy (DM BZWBK).

Ze znanych mi Social tradinowych platform jest jeszcze Dukascopy FX Community, ZuluTrade (raczej nie polecam), Currsensee...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu