Broker AAAFx - MT4, No Dealing Desk

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

witam
nasunely mi sie takie trzy pytania:

- jest to broker grecki. czy rozsadne jest wplacanie pieniedzy do greckich instytucji w zwiazku z sytuacja jaka tam obecnie panuje? co sie moze stac z naszymi $$ jezeli grecja w koncu oglosi swoje bankructwo?

- na koncu przy rejestracji trzeba przeslac skan dowodu osobistego/paszportu. oraz skan rachunku potwierdzajacego adres zamieszkania oraz kopie zeznania podatkowego. a co w sytuacji gdy nie mam zadnego rachunku poniewaz mieszkam kompletnie gdzie indziej niz jestem zameldowany hehe?? :) czy w takiej sytuacji wystarczy dowod + kopia zeznania podatkowego? i czy wogole przeslanie tych dokumentow jest niezbedne do otwarcia rachunku (nie wystarczy np sam dowod/paszport?)

- broker ten bedzie uzywany tylko i wylacznie do ZULUTRADE (bo do niczego innego sie pewnie nie nadaje)..stad tez moje 3 pytanie do osob z tego korzystajacych: czy rzeczywiscie jest taki dobrze dopasowany i bezproblemowy jak go reklmauja?

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

Witam

chciałem zapytać kolegów grających na realu u tego Brokera czy te sa jak na Demo roznice kwotowan miedzy wykresem a oknem Rynek ...

pozdrawiam
Andrzej Pierz
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

A skąd coś takiego by się mogło brać ? No chyba, że terminal ma jakieś problemy z odświeżaniem okienek - wrzuć jakiegoś screena jak to wygląda.
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

zebym to ja wiedzial skad :) ....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

green7
Maniak
Maniak

No świetna sprawa ..... kolejny dowód na to, że mt4 to straszliwy szajs.

Cena na wykresie jest prawidłowa, w okienku rynek masz cenę z kosmosu. Ta sama kosmiczna cena jest również w okienku składania zlecenia.

Super: składasz zlecenie widząc cenę w okienku zlecenia całkiem inną niż naprawdę - zlecenia są tam typu market więc łatwo obudzić się z ręką w nocniku.

Kryzys w Grecji więc jakoś trzeba podreperować budżet ... jak to jest możliwe ? Na tej platformie naprawdę wszystko może się zdarzyć...
Green
Obrazek
Obrazek

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

No świetna sprawa ..... kolejny dowód na to, że mt4 to straszliwy szajs.
green7 pisze:Cena na wykresie jest prawidłowa, w okienku rynek masz cenę z kosmosu. Ta sama kosmiczna cena jest również w okienku składania zlecenia.
green7 pisze:Super: składasz zlecenie widząc cenę w okienku zlecenia całkiem inną niż naprawdę - zlecenia są tam typu market więc łatwo obudzić się z ręką w nocniku.
Trochę cierpliwości i będzie dobrze...
Jest już Kovis,od dzisiaj jest J.P. Morgan który otworzył oddział w Warszawie, pierwszy w regionie CEE więc na pewno prędzej czy póżniej zaproponuje CME oraz ECN...,będzie dobrze..

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

green7
Maniak
Maniak

Z tego co lookałem na cenę BID to cena w oknie rynek jest zawsze przekłamana o 6 pipsów. Z tym, że może to być zarówno +6 jaki i -6 pips
Green
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ