Broco Company

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
ODPOWIEDZ
sparrow
Bywalec
Bywalec

Post autor: sparrow »

Wplaty wyplaty wszystko super, kontakt z inywidualnym brokerem w ciagu dnia o kazdej godzinie, a ecn chodzi ekstra.

Jezeli nie boisz sie rosyjskiej firmy umiejscowionej na jakiejs wyspie to polecam.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: crocopip »

sparrow pisze:Wplaty wyplaty wszystko super, kontakt z inywidualnym brokerem w ciagu dnia o kazdej godzinie, a ecn chodzi ekstra.

Jezeli nie boisz sie rosyjskiej firmy umiejscowionej na jakiejs wyspie to polecam.

dzieki.

p.s szybciej wybiorę brokera rosyjskiego na jakiejś wyspie niż np. polską firmę. jeszcze raz dzieki za info

pozdr

kardibalet
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kardibalet »

Witam,
zapraszam wszystkich kto ma konto realne w Broco, dołączyć się do mojej grupy i z każdej transakcji otrzymywać rekompensatę.
Dokładniej tutaj http://forum.XXX.com.pl/viewtopic.php?f=28&t=33
Jak dołączyć do grupy proszę czytać tutaj http://forum.XXX.com.pl/viewtopic.php?f=30&t=26
albo ściągnij plik, wydrukuj, wypełnij go ręcznie, zeskanuj i wyślij na partner@brocompany.com albo na info@XXX.com.pl
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Najlepszy broker - zaloz demo i sprawdz

kardibalet
Stały bywalec
Stały bywalec

Witam
Nareszcie startowała oficjalna strona ProFxTrade która jest serwisem dla klientów Broco z polski
niektore czesci strony (Program partnerski, Bonus klub ProFxTrade, opis platformy Broco ECN Trader, Laser Trade) jeszcze w trakcie uruchomienia
ale niedługo będą realizowane

zapraszam www.pXXX.com.pl

kardibalet
Stały bywalec
Stały bywalec

Mareksx pisze:Dlaczego podajecie specyfikacje indeksow swiatowych skoro te instrumenty sa juz nieaktywne?
Witam
Trading indeksami World Trade Indeks czasowo niedostępny i zostanie ponownie otwarty na początku przyszłego roku w uaktualnionej formie.

p.s. Wprowadzone zostały nowe instrumenty w grupie CFD ETF
Wszystkie zapytania co do Broco proszę zadawać na forum http://forum.#####.com.pl/ albo na stronie www.#####.com.pl
w Online help

Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Post autor: Boby_Fischer »

Broco jest dobry do scalpu? 5 miejsc po przecinku ;>???
Boby Fischer is great!

kardibalet
Stały bywalec
Stały bywalec

Boby_Fischer pisze:Broco jest dobry do scalpu? 5 miejsc po przecinku
jeśli chodzi o konto Broco Investor to osobiście nie testowałem na realu
ale możesz założyć demo konto i sprawdzić
wiem ze ograniczeń niema

kardibalet
Stały bywalec
Stały bywalec

jeśli chodzi o konto Broco Investor to osobiście nie testowałem na realu
Miałem na myśli że nie skalpowałem bo niektórzy zrozumieli to tak że ja nie mam konta realnego i polecam to czego nie mam,
zostałem nawet zablokowany do pisania postów i dostałem ostrzeżenie za kłamstwo :(

Awatar użytkownika
hienas
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: hienas »

Sama platforma demo oferuje multum instrumentów i to mnie zaciekawiło właśnie. Po instalacji okazuje się, że poza zestawem forex i kilkoma innymi instrumentami - reszta to namiastka.

Dlaczego podczas wyświetlania wykresu np indeksów, instrumentów z CFD energetyki, metali, kontraktów żywnościowych itp. - dlaczego wyświetla mi się zaledwie 2-3 dni historii ????!!!! Mam ustawione możliwość zassania historii do kilkuset tysięcy wpisów, ale z wykresu nie jestem w stanie pobrać nawet kwotowań z poprzedniego tygodnia - o miesiącu, czy roku już nie wspominając...

W załączniku przykład kontraktu na złoto i ropę - oczywiście to cała historia możliwa do ściągnięcia z serwera....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

kardibalet
Stały bywalec
Stały bywalec

hienas pisze:Mam ustawione możliwość zassania historii do kilkuset tysięcy wpisów, ale z wykresu nie jestem w stanie pobrać nawet kwotowań z poprzedniego tygodnia - o miesiącu, czy roku już nie wspominając...
witam, jest możliwość pobrania archiwum notowań z gabinetu inwestora jeśli masz konto realne, jeśli nie masz konta realnego to skontaktuj się z operatorem Live support na www.profxtrade.com.pl albo przez Kontakt

ODPOWIEDZ