Basketmat - bardzo subiektywnie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

mam nadzieje że będzie czytelne :)

to co napisałem na czerwono nie widać wiec cytuje ;) " tu można było by sie zasadzić natomiast ja tego nie zrobie bo to jest reakcja na ten high po lewej i może zostać przebity"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
basketmat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: basketmat »

Dzisiaj wyczerpany limit S/L, jeśli ktoś mnie może olśnić, co było złe w ostatnim wejściu, to będę mu bardzo wdzięczny. Swoją drogą to dziwne, kiedy chcę wejść w transakcję, która potem się okazuje stratna, to nie wchodzę, a w takie gdzie zaliczam S/L, to jak w masło.

@Edit Nie widziałem posta Ink.'a gdy pisałem tego posta, i nie wiem co jest napisane na czerwono 8) , ale dzięki za wytłumaczenie.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

to co na czerwono napisałem w poście wyżej w " " :) jak wkleiłem to zobaczyłem że zamiast tekstu jest czerwona plama :p

gdy poziom sd jest przebity czyli zużyty to nie jest niczym więcej jak s/r gdzie nie stoją zlecenia tylko jest prawdopodobieństwo że te zlecenia sie tam pojawią

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

basketmat pisze:Witam, w załączniku wejście, ale czuję, że coś zrobiłem źle i złapię S/L. Ktoś ma jakieś sugestie?
Boziu, i znowu męczysz pseudo S/D? To jest opór, ktory był kiedyś wsparciem. Już pisałem, że S/D najlepsze jest nieużywane. Jeszcze takie co drugi raz zostanie dotknięte, ale lekko i odbije może ujść. Ale to co ty tworzysz, przekracza teorię. Wybierasz poziomy, które zostały przerżnięte na całej linii. Ja tu widzę już blisko twój koniec, jeśli nie weźmiesz się do roboty.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2011, 21:38 przez gfx, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mystix
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mystix »

poszles w eske?, te dwie zolte linie to twoje s/d? :) jakies dziwne te poziomy s/d :D

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Masz i się ucz

http://www.bankfotek.pl/image/1090854.jpeg
http://www.bankfotek.pl/image/1097419.jpeg
http://www.bankfotek.pl/image/1087058.jpeg
http://www.bankfotek.pl/image/1085039.jpeg

Widzisz to? Każdy poziom został wyznaczony raz, zadziałał i został usunięty z wykresu, bo drugi raz może nie wytrzymać. To jest S/D.

lnk - polecam zapisywanie plików graficznych w formacie png lub gif.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2011, 21:44 przez gfx, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

polaczeq pisze:
basketmat pisze:Witam, w załączniku wejście, ale czuję, że coś zrobiłem źle i złapię S/L. Ktoś ma jakieś sugestie?
Boziu, i znowu męczysz pseudo S/D? To jest opór, ktory był kiedyś wsparciem. Już pisałem, że S/D najlepsze jest nieużywane. Jeszcze takie co drugi raz zostanie dotknięte, ale lekko i odbije może ujść. Ale to co ty tworzysz, przekracza teorię. Wybierasz poziomy, które zostały przerżnięte na całej linii. Ja tu widzę już blisko twój koniec, jeśli nie weźmiesz się do roboty.
jakie to pseudo SD?;) to niestety nie był w ogole SD :)

basketmat poczytaj wątek pie gdzieś tak max 20-30 strone potem wszyscy sie powtarzają i zarzuć w wolnej chwili wykład sama seidena, (chyba link na pierwszej lub ktoryś z pierwszych stron wątku pie) warunek musisz znać angielski w miarę dobrze bo koleś dużo gada :p

chociaż polaczek dał ładne wykresy na ktorych widać o co miałem na myśli :)
Ostatnio zmieniony 20 paź 2011, 21:44 przez Ink., łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
basketmat
Gaduła
Gaduła

@Edit skasowałem herezje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2011, 21:45 przez basketmat, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
basketmat
Gaduła
Gaduła

Tyle postów w tym czasie daliście, że widzę, że mój ostatni powinien zostać skasowany 8) Ale dzięki za wszelkie rady i już zabieram się do roboty.

@edit Oglądałem parę Samów Saidenów - widocznie słabo słuchałem, trzeba będzie to powtórzyć
Ostatnio zmieniony 20 paź 2011, 21:46 przez basketmat, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Już trochę lepiej, ale przyjrzyj się moim screenom a swoim... Poziom wykorzystaj raz i o nim zapomnij.

ODPOWIEDZ