to co napisałem na czerwono nie widać wiec cytuje

Boziu, i znowu męczysz pseudo S/D? To jest opór, ktory był kiedyś wsparciem. Już pisałem, że S/D najlepsze jest nieużywane. Jeszcze takie co drugi raz zostanie dotknięte, ale lekko i odbije może ujść. Ale to co ty tworzysz, przekracza teorię. Wybierasz poziomy, które zostały przerżnięte na całej linii. Ja tu widzę już blisko twój koniec, jeśli nie weźmiesz się do roboty.basketmat pisze:Witam, w załączniku wejście, ale czuję, że coś zrobiłem źle i złapię S/L. Ktoś ma jakieś sugestie?
jakie to pseudo SD?;) to niestety nie był w ogole SDpolaczeq pisze:Boziu, i znowu męczysz pseudo S/D? To jest opór, ktory był kiedyś wsparciem. Już pisałem, że S/D najlepsze jest nieużywane. Jeszcze takie co drugi raz zostanie dotknięte, ale lekko i odbije może ujść. Ale to co ty tworzysz, przekracza teorię. Wybierasz poziomy, które zostały przerżnięte na całej linii. Ja tu widzę już blisko twój koniec, jeśli nie weźmiesz się do roboty.basketmat pisze:Witam, w załączniku wejście, ale czuję, że coś zrobiłem źle i złapię S/L. Ktoś ma jakieś sugestie?