Cześć Forumowicze,
Nie jestem programistą z korporacji ani "szkoleniowcem". Jestem pasjonatem, który postanowił przenieść swoją strategię trendową na kod. Po miesiącach pracy stworzyłem bota opartego na zewnętrznym silniku w Pythonie, który steruje platformą MT5.
Nazywa się to FORTUNIX V1.
Jak to działa?
Strategia typu "Snajper". Bot nie skalpuje co sekundę. Czeka na silny trend.
Filtr Wejścia: ADX > 27 + Zgodność z Trendem (EMA 200).
Filtr Bezpieczeństwa: Analiza sentymentu newsów (AI Vader) – jak na rynku jest panika, bot nie gra.
Zarządzanie: Hard Stop Loss (sztywny), Break Even (szybka ucieczka na zero), Trailing Stop.
Ciekawostka: Posiada moduł "Auto-Nauki" (sam dostosowuje parametry ATR w zależności od skuteczności ostatnich zagrań).
Czego szukam?
Zanim wypuszczę to w świat, potrzebuję "ognia krzyżowego". Szukam 3 doświadczonych osób z forum, które:
Uruchomią bota na koncie DEMO (VPS lub własny PC 24/5).
Będą go obserwować przez minimum 2 tygodnie.
Napiszą w tym wątku szczerą, techniczną opinię (co działa, co poprawić, czy zarabia).
Co daję w zamian?
Pełną, dożywotnią licencję (Lifetime Key) o wartości rynkowej (planowanej) ok. 200 EUR. Testerzy dostają soft na zawsze za darmo.
Jak się zgłosić?
Nie chcę wysyłać bota "byle komu". Napisz krótko w tym wątku lub na maila, jakie masz doświadczenie z botami (EA).
Kontakt: u3090215598@gmail.com
Czekam na odważnych. Kod jest "czysty", nie ma martingala ani siatki. Czysty Trend Following.
Pozdrawiam,
Leszek
[TESTY] Autorski Bot "Fortunix V1" (Python + AI) - Szukam 3 testerów (Licencja Lifetime za Feedback)
- Fortunix _V_1
- Uczestnik