automatyzacja systemu
automatyzacja systemu
mam pytanie, czy ForexStrategyBuilder pozwala mi na zautomatyzowanie strategi, jestem kompletnie zielony w tym temacie i po prostu szukam programu ( nie wiem czy taki istnieje ) w którym mógł bym umieścić wskazniki z mojej strategi i ja zautomatyzować. Istnieje coś takiego czy wszystko musze pisac w MetaQuotes. Nie znam się na c++ i jezyku MQL dlatego szukam czegoś przyjaznego dla takich laików jak ja.
jeżeli będziesz chciał drążyć temat dalej to na forum był link do strony w której modułowy budujesz EA
wybierasz po prostu z czego to EA ma korzystać na czym ma się opierać (średnie fibo etc)
ale cudów to bym się nie spodziewał po tak zbudowanym programie
najczęściej automatyzuje sie strategie które samemu się wymyśliło (modyfikowało) i stosowało
stosowało z sukcesem
długa droga przed Tobą
4promile - bardzo wysoki poziom wypowiedzi BRAVO
wybierasz po prostu z czego to EA ma korzystać na czym ma się opierać (średnie fibo etc)
ale cudów to bym się nie spodziewał po tak zbudowanym programie
najczęściej automatyzuje sie strategie które samemu się wymyśliło (modyfikowało) i stosowało
stosowało z sukcesem
długa droga przed Tobą
4promile - bardzo wysoki poziom wypowiedzi BRAVO
"Tylko silnych los obdarza hojnie "
Tak wiem to, dlatego chce to zautomatyzowaćTARKIN pisze:najczęściej automatyzuje sie strategie które samemu się wymyśliło (modyfikowało) i stosowało
stosowało z sukcesem

wiem, przed każdym z nas długa drogaTARKIN pisze:długa droga przed Tobą

przepraszam jeśli uraziłem cie moja niewiedza, przepraszam ze sie nie znam, przepraszam ze nie umiem tego robić. Dział forum to początki na rynku forex zadałem pytanie i spodziewałem sie konkretnej odpowiedzi, a konkretniejsza od tego belkotu bylo by zwykle tak lub nie - to też by ci posta nabiło. Jesli bola cie takie pytania to po co tu zagladasz ? skoro jestes wszechwiedzacy i odrazu wszystko umiales, wiedziales to to nie jest miejsce dla ciebie tymbardziej jesli nie pomagasz a wrecz przeszkadzasz. Lubisz tak sie napinac na forum ? nie rozumiem takiej postawy4promile pisze:Znalazłem coś idealnego dla Ciebie. Nazywa się AlladynLamp 2.0. Poprostu instalujesz, pocierasz ekran i wyskakuje dżin. Mówisz mu co chcesz i po chwili masz strategie. Niestety program działa tylko trzy razy.
Nie trzeba wszystkiego potrafić. Można taką usługę zlecić specjaliście. Jest takich conajmniej kilku na forum.ocb pisze:tylko się na tym nie znam, a szkoda mi kolejnych lat na nauke programowania
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
http://www.xtb.pl/?p=850#2
pobierz expert builder i sprobuj z tym, to juz jest maksymalne ulatwienie budowania strategii jakie istnieje.
pobierz expert builder i sprobuj z tym, to juz jest maksymalne ulatwienie budowania strategii jakie istnieje.
coraz bardziej się nad tym zastanawiam, i najprawdopodobniej bede musial tak zrobic.raposo pisze:Nie trzeba wszystkiego potrafić. Można taką usługę zlecić specjaliście. Jest takich conajmniej kilku na forum.
dzieki, o takie cos mniejwiecej mi chodziloKenia pisze:http://www.xtb.pl/?p=850#2