cromwell78 pisze:
Wielkl eksperyment . rzut kostką vs najlepsi spece od AT.
Powinno być: rzut kostką vs analiza techniczna, albo Rafał Zaorski i jego kostka vs. spece od AT i ich AT
cromwell78 pisze:
PAmiętajcie to nie eksperyment przeciwko mnie
Haha, śmieszku
Oczywiście, wszystko jasne:
AT przegra = AT do dupy, spece od AT do dupy, kostka zajebista, Rafał Zaorski zajebisty.
AT wygra = Kostka do dupy, Rafał Zaorski zajebisty.
Rzucasz wyzwanie pisząc:
cromwell78 pisze:(...)rzucam Wam wyzwanie(...)
(...)który będzie miał na tyle "jajec" żeby udownić, ze się mylę(...)
Po czym się z niego wycofujesz, pisząc:
cromwell78 pisze:(...)PAmiętajcie to nie eksperyment przeciwko mnie(...)
Zastosuj się do słów babci.
Kostka sama twierdzi, że jest lepsza od AT i sama się będzie losować?
No nie, bo przecież, to
TY twierdzisz, że:
cromwell78 pisze:Teza która postawiłem i zakład jest taki ze AT i jej najlepsi eksperci nie pokonają w wynikach w długim terminie rzutu kostką a conajmniej wyniki będą zbliżone.
To jest wyzwanie przeciwko tobie i twojej tezie.
I zdecyduj się bo raz piszesz, że rzucasz wyzwanie, a innym razem mówisz o eksperymencie.
Więc, albo eksperyment, a "spece od At i ich AT" to króliki doświadczalne, a ty jesteś laborantem

, albo rzucasz wyzwanie w którym ty ze swoją kostką jesteś przeciwnikiem speców od AT i ich AT.
Jak to eksperyment, to przeprowadź go sobie w domu i opublikuj wyniki.
Na jednym koncie rzucaj kostką, na drugim wchodź na podstawie AT - na pewno ją znasz od podszewki skoro negujesz i siedzisz kupe lat w biznesie. Nie trzeba odstawiać szopki.
cromwell78 pisze:Spec od AT wybiera technike czyli z jakich technik AT będzie korzystał. Musi zapowiedzieć wcześniej na podstawie jakiej formacji będzie wchodzic i musi to zrobić zgodnie z prawidłami swojej AT.. uznaniowość nie będzie wskazana bo zaburzy to eksperyment .. jeśli spec powie ze wchodzi to ma wejsc w pozycje bo wystapil sygnal kupna .. musi okreslic tez kiedy będzie wychodzic i jaki TP RR i inne bajki którymi karmi sie leszczy od AT . .czyli musi to zrobic zgodnie z prawidłami AT zeby wyelminować czynnik uznaniowości o który tak sie plują spece od AT.
Kostkę powinno się podzielić na 3:
1,2 - kup
3,4 - sprzedaj
5,6 - brak setupu na instrumencie = brak wejścia = wylosowanie innego instrumentu.