Armada vs Bre Forex ECN
Re: Armada vs Bre Forex ECN
Armada też wylicza pit, trzeba tylko o niego poprosić mailowo. Przynajmniej w zeszłym roku wyliczała.
Może nie tyle daje PIT, co same wyliczenia przy zastrzeżeniu, że nie bierze odpowiedzialności za ew. błędy. Z resztą warto samemu to zawsze sprawdzić, mimo wszystko, a przy rachunkach w PLN nie ma z tym aż tak dużo roboty.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
a jak widzicie BRE vs Alior? Chce zalozyc konto u jednego z PL brokerow dla bezpieczenstwa depozytu. Wazna dla mnie jest szybkosc zlecen otwarcia / zamkniecia + mobile trading bo wiekszosc trade-ow robie z iPhone-a & iPada.
Kto ma nizsza realna cene transakcji (spread+comission) na EUR/USD, USDPLN, EURPLN?
pozdrawiam
Kto ma nizsza realna cene transakcji (spread+comission) na EUR/USD, USDPLN, EURPLN?
pozdrawiam
kupuj POLSKIE produkty
Zdecydowanie wybrałbym BRE Forex ECNmario83 pisze:a jak widzicie BRE vs Alior?
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osobiście wybrałem Alior... można spytać czemu "zdecydowanie BRE"?
Z chęcią bym odpowiedział ale czy jest sens w sytuacji gdy moje wczesniejsze wpisy dotyczące Alior zostały usunięte?Stforex pisze:Osobiście wybrałem Alior... można spytać czemu "zdecydowanie BRE"?

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.