Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Pisalem do Armady czy mieszkajac za granica majac zameldowanie czy moge otworzyć konto real dostalem odpowiedz:
Jeżeli ma Pan obywatelstwo Polskie, to otworzenie konta nie jest możliwe.
dziwna sprawa
Jeżeli ma Pan obywatelstwo Polskie, to otworzenie konta nie jest możliwe.
dziwna sprawa
Nie jest dziwna sprawa. Jesteś obywatelem Polski i podlegasz pod polskie przepisy i ewentualnie postępowanie prowadzone w Polsce. A to, że teraz przebywasz i mieszkasz w innym kraju to dodatkowo podlegasz pod przepisy tamtego kraju.
Rafi13 pisze:Nie jest dziwna sprawa. Jesteś obywatelem Polski i podlegasz pod polskie przepisy i ewentualnie postępowanie prowadzone w Polsce. A to, że teraz przebywasz i mieszkasz w innym kraju to dodatkowo podlegasz pod przepisy tamtego kraju.

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Ja chcialem utworzyc nowy rachunek na szwabski ausweis i tak nie przyjeli, wiec nie dziw sie ze nawet jesli nie mieszkasz w Polsce a masz tylko polskie obywatelstwo maja to w d.... Nie ma sie co martwic brokerow forexowych jest jak pisaku na plazy.
pozdrawiam
pozdrawiam
Wlasnie to jest dziwne bo jesli np.mieszkam 20 lat za granica i przy zakladaniu rachunku pokazuje ostatnie rachunki z tad gdzie mieszkam i jestem zameldowany a nie z Polski
- bartek1916
- Pasjonat
Widocznie wola juz nie ryzykwoac nawet w takich kilku % przypadkach. Poczekamy zobaczymy jak dlugo beda sie szykowac na powrot do PL. Mi juz kase wyplacili. Haha jeszcze jak demo mi poblokuja to juz bedzie ciekawie.grand116 pisze:Wlasnie to jest dziwne bo jesli np.mieszkam 20 lat za granica i przy zakladaniu rachunku pokazuje ostatnie rachunki z tad gdzie mieszkam i jestem zameldowany a nie z Polski
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Moj pierwszy depozyt otworzylem w Armadzie i tak juz zostalo. Przynajmniej jest powod zeby popatrzec co sie dzieje na rynku bo nie tylko jedna Armada jest na swiecie. Nie bede sobie glowy zawracal czy wroca na polski rynek i kiedy...ich problem.
Napiszcie prosze, jak w rzeczywistosci wyglada wspolpraca z IC Markets. Szukajac alternatywy dla Armady otworzylem konto w Dukascopy i jest OK natomiast brakuje mi MT4. Czy moglby ktos opisac wspolprace z IC Markets. Ile kosztuje przelew do australijskiego banku, aby uzupelnic konto, ile kosztuje wyplata srodkow na konto polskie etc.?
Jak sie to robi karta to chyba nie ma tragedii?
Bo jesli sprawy z przelewami, transferami etc. sa ok to oferta tego brokera jest abolutnie porownywalna do Armady. (chyba, ze czegos nie dostrzegam?)
Czy polecalibyscie ich model True ECN, gdzie jest extra prowizja czy Standard gdzie prowizji nie ma?
Dzieki,
Pozdrawiam
Jak sie to robi karta to chyba nie ma tragedii?
Bo jesli sprawy z przelewami, transferami etc. sa ok to oferta tego brokera jest abolutnie porownywalna do Armady. (chyba, ze czegos nie dostrzegam?)
Czy polecalibyscie ich model True ECN, gdzie jest extra prowizja czy Standard gdzie prowizji nie ma?
Dzieki,
Pozdrawiam
Dołączam się do pytania, jaką proponujecie alternatywę dla Armady? Jaki jest broker, który daje podobne warunki handlu, (oczywiście na MT4)?sekuds pisze:Napiszcie prosze, jak w rzeczywistosci wyglada wspolpraca z IC Markets. Szukajac alternatywy dla Armady otworzylem konto w Dukascopy(...)
Pozdrawiam
Pzdr.
-
- Gaduła
O ile pamiętam, to w Dukasie możesz korzystać z MT4 innego brokera... Sprawdź sobie na ich stronie jak to zrobićsekuds pisze:Napiszcie prosze, jak w rzeczywistosci wyglada wspolpraca z IC Markets. Szukajac alternatywy dla Armady otworzylem konto w Dukascopy i jest OK natomiast brakuje mi MT4...

"Nie ma rzeczy niemożliwych, istnieją jedynie trudne do zrealizowania"