archiwum
Re: archiwum
+25p dopisane...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na eurjpy w między czasie dołożyłem egipskich budowli
,podstawowa pozycja ok 110 pips na plus na teraz,wszystko idzie zgodnie z założeniami.

- adamkaluza
- Pasjonat
I Ty do mnie piszesz że to nic takiego?Mr.T pisze:na eurjpy w między czasie dołożyłem egipskich budowli,podstawowa pozycja ok 110 pips na plus na teraz,wszystko idzie zgodnie z założeniami.

Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
dziennik ożył bo i ja nabrałem chęci do życia
,a tym samym wrzucania czegoś do dziennika
P.S piramidki to skuteczna broń,główna pozycja się pnie,a piramidkę można zamknąć po powiedzmy 20 pipsach i tak po troszku do przodu.
P.S Adam FX to taka dyscyplina sportu gdzie musisz mieć szybkość Bolta w podejmowaniu decyzji i cierpliwość szachisty w oczekiwaniu na sukces

P.S piramidki to skuteczna broń,główna pozycja się pnie,a piramidkę można zamknąć po powiedzmy 20 pipsach i tak po troszku do przodu.
P.S Adam FX to taka dyscyplina sportu gdzie musisz mieć szybkość Bolta w podejmowaniu decyzji i cierpliwość szachisty w oczekiwaniu na sukces

- adamkaluza
- Pasjonat
Egipskie budowle to jeszcze nie dla mnie. Jak dobrze pójdzie to pomyślę żeby grać bez TP, albo pół pozycji na TP zamykać a pół samopas puścić
Malutkimi kroczkami staram się iść do przodu
Cieszę się że mam okazję tutaj podglądać lepszych i się uczyć
Jak byś mógł to wrzucaj screeny po zamknięciu pozycji. Dzięki 

Niedługo będą dwa lata jak w FX siedzę, coś tam już o tym wiem. Widziałeś parę moich zagrań i zasady których staram się trzymaćMr.T pisze:P.S Adam FX to taka dyscyplina sportu gdzie musisz mieć szybkość Bolta w podejmowaniu decyzji i cierpliwość szachisty w oczekiwaniu na sukces

Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
stan poz na godz 8;12
Zapowiada się inwestycja długoterminowa
Orientacyjne TP już wyznaczone?

nie ma TP,w miarę rozwoju sytuacji na rynku bedzie decyzja gdzie zamknąć i już
p.s jeśli przebije 108.000,a na to wygląda to na111.400 jak nic powinno dotrzeć bez kłopotów większych
p.s jeśli przebije 108.000,a na to wygląda to na111.400 jak nic powinno dotrzeć bez kłopotów większych
Czyli szykuje się trade życia?Mr.T pisze:nie ma TP,w miarę rozwoju sytuacji na rynku bedzie decyzja gdzie zamknąć i już

To ja tak skromnie podrzucę +32p od bandy do bandy.