Dzisiaj jak na razie 3 wejścia. 2 na screenie - 3 na małym plusie było na edwardzie.
Pierwsze zdecydowanie miało większy target, niestety musiałem odejść od komputera.
archiwum
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
ehhh...no wlasnie... i tu musze wylac swoje gorzkie zale... od jakiegos czasu mam chyba czarna serie ktora mnie troche podlamalaMr.T pisze:Nazwijmy to ;na podstawie nosa

odnosze wrazenie ze caly FX to jest jeden ogolny "nos"
Nie ukrywam ze gram chyba jak wiekszosc na tym forum tj. PA, LT, S/R itd
Jak sami wiecie wyrysowac LT i maznać S/R to nie problem... problem jest w tym ktora LT wziasc i czy dany S/R wlasnie teraz zadziala... a z reguly jest tak ze jak spojrzymy w lewo to kilka razy byl ostro "przeorany"... a tu nagle jak wogole nie bierzesz go pod uwage to zadziala co do pipsa
Identycznie z LT... wrysowac i grac na 3 odbicie... mozna pomyslec co to za problem... okazuje sie ze jest... bo trzeba wybrac ta wlasciwa LT i wlazic na 3 odbicie i wtedy moze zadziala
Ja odnosze wrazenie ze jesli (nie wiem narazie w jaki sposob) ale jesli sie nie "poczuje" rynku to gowno z tego bedzie w dluzszej prespektywie
pamietacie dziennik co jeden kolega gral na "sedes"... gdyby tak kazdy forumowicz przyznal sie uczciwie i pokazal swoje osiagniecia to zaloze sie ze sys. "sedes" bylby lepszy od nie jednego z nas
To chyba tyle....