tego nie wiem obserwuję i jak coś nie tak to wyjdę....może być reakcja na LT z M5-masz na screenie ale myślę ,że nie za duża i bedzie lecieć niżej.pawel2907 pisze:kabel do 1.5698 ?
archiwum
Mr. T na kablu wchodziłeś pod LT z H1?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
to samo wziąłem tylko "musiałem" sporo wcześniej zamknąćMr.T pisze: i otwarta S na kablu od poziomu 1,57746
ale kilka pipek wpadło
i jeszcze edek-demo, trzymam zobaczymy dokąd poleci

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Elka na edku +14p, w tym wątku jest ankieta, jak wszyscy wiedzą
ja głosowałem na tak ale nie do końca się stosowałem do tego.
Po analizie wczorajszego dnia zobaczyłem ,że mogłem być do przodu jakieś 60 kilka pipów do przodu, miałem 4xBE , w każdym z tych czterech setup'ów było po kilkanaście p do przodu, wiec dziś postanowiłem ciąć koszty i jeśli nie idzie po mojemu zamykam i koniec. Tak też zrobiłem dziś na edku...

Po analizie wczorajszego dnia zobaczyłem ,że mogłem być do przodu jakieś 60 kilka pipów do przodu, miałem 4xBE , w każdym z tych czterech setup'ów było po kilkanaście p do przodu, wiec dziś postanowiłem ciąć koszty i jeśli nie idzie po mojemu zamykam i koniec. Tak też zrobiłem dziś na edku...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...