Ten pin z M1 był bardzo czytelny. Wszedłeś od razu po nim ?
SL 6,3 już razem z kosztami czy nie ?
Pytam, ponieważ jestem ciekawy, czy ustawiłeś go poniżej pina czy w jego połowie, o ile oczywiście dobrze wnioskuję, że się nim trochę sugerowałeś.
archiwum
trochę spóżniłem wejście,SL z tego co pamiętam tuż na s/r był, 6,3-prowizji nie liczę w tym.zielony trójkącik pokazuje na którym słupku było wejście.malsehen pisze:Ten pin z M1 był bardzo czytelny. Wszedłeś od razu po nim ?
SL 6,3 już razem z kosztami czy nie ?
Pytam, ponieważ jestem ciekawy, czy ustawiłeś go poniżej pina czy w jego połowie, o ile oczywiście dobrze wnioskuję, że się nim trochę sugerowałeś.
Mr.T możesz zdradzić powód wejścia w tego longa? czy uznałeś, że kształtuje się tam baza pod V?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Wczoraj zdaje się kabel też się tam odbił to po pierwsze,po drugie edek wszedł w strefę ,w której miał problemy ze spadaniem więc decyzja zapadła żeby wejśćMr.T możesz zdradzić powód wejścia w tego longa? czy uznałeś, że kształtuje się tam baza pod V?
a po trzecie kierunek pokazany był tuż po danych z 13;30,przeważnie zawsze tak jest.no i tyle-proste
podsumowanie miesiąca
Podsumowanie;
wrzesień- 224%( wpłaty ,wypłaty,eksperymenty z wielkoscią poz)
pażdziernik -plus 427,4 ; minus 64,5 (wynik tylko w pipsach) suma- 362,9 pipsa
wrzesień- 224%( wpłaty ,wypłaty,eksperymenty z wielkoscią poz)
pażdziernik -plus 427,4 ; minus 64,5 (wynik tylko w pipsach) suma- 362,9 pipsa
Ostatnio zmieniony 05 lis 2011, 16:34 przez Mr.T, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: podsumowanie miesiąca
Mr.T pisze:Podsumowanie;
wrzesień-224%( wpłaty ,wypłaty,eksperymenty z wielkoscią poz)
pażdziernik -plus427,4 ; minus64,5 (wynik tylko w pipsach) suma-362,9 pipsa

Re: podsumowanie miesiąca
Słabo coś ostatnio...Mr.T pisze:Podsumowanie;
wrzesień-224%( wpłaty ,wypłaty,eksperymenty z wielkoscią poz)
pażdziernik -plus427,4 ; minus64,5 (wynik tylko w pipsach) suma-362,9 pipsa

oczywiście wielki szaczuc

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...