Kazdy robi jak uzna za stosowne. Mysle ze mozemy zakonczyc ta dyskusje

Dlatego poprosiłem o pokazanie paru wejść. Tutaj. ALe widze, że jest z tym problem. Dla mnie akurat nie musisz sie starac ale wiem, ze pewnie wielu poczatkujących napewno tu zagląda. I chciałbym im zaoszczędzić straconego czasu. Dlatego tu zaglądam. A obiecanki, że system jest świetny bo " ja nagrywam filmiki" to troche naiwneForexCity pisze: ↑17 wrz 2019, 14:31Masz racje, lepiej nie zawracac sobie tym głowy. Tylko ja np jak zaczynalem to chcialbym takie filmiki zobaczyc i nie musiec odkrywac koła na nowo. Sam osobiscie ogladam teraz filmiki innych traderow, nawet z ciekawosci![]()
Kazdy robi jak uzna za stosowne. Mysle ze mozemy zakonczyc ta dyskusje![]()
tylko jaki jest sens w podawaniu informacji o wejściu w trade w momencie gdy jego transakcje trwają od kilkunastu sekund do kilku minut?Cblondyn pisze: ↑17 wrz 2019, 14:36Dlatego poprosiłem o pokazanie paru wejść. Tutaj. ALe widze, że jest z tym problem. Dla mnie akurat nie musisz sie starac ale wiem, ze pewnie wielu poczatkujących napewno tu zagląda. I chciałbym im zaoszczędzić straconego czasu. Dlatego tu zaglądam. A obiecanki, że system jest świetny bo " ja nagrywam filmiki" to troche naiwneForexCity pisze: ↑17 wrz 2019, 14:31Masz racje, lepiej nie zawracac sobie tym głowy. Tylko ja np jak zaczynalem to chcialbym takie filmiki zobaczyc i nie musiec odkrywac koła na nowo. Sam osobiscie ogladam teraz filmiki innych traderow, nawet z ciekawosci![]()
Kazdy robi jak uzna za stosowne. Mysle ze mozemy zakonczyc ta dyskusje![]()
Bo udowodnić, że system jest dobry i zyskowny jest baaardzo łatwo. Ale jak widać, nie dla każdego fakt ten jest oczywisty![]()