W poprzednim poście napisałeś , że w tym czasie nie było notowań u Aliora. To jak ktoś Ci ma je przesłać, skoro ich nie było ? Wiedziałeś, że go nie dostaniesz a jednak o niego prosiłeś? Liczyłeś, że ktos sobie taki wykres stworzy czy jak?fqs pisze:Dziekuje bardzo za fatyge!!! Zdawalem sobie sprawe ze u "normalnych" brokerow wykres wyglada w ten sposob.
Wiem, ze w Dukascopy czy polskim TMS - TP na wysokosci 0.9450 weszloby bez problemu. Od poczatku zalezalo mi na uzmyslowieniu wszystkim rownoleglej rzeczywistosci w Aliorze. Wykres sekundowy wlasnie od tego brokera w czasie 128 sekund mial 3 swiece sekundowe!!!!! Dlatego prosilem o wykres sekundowy z Alior Tradera bo wiedzialem, ze go nie dostane
Jeszcze raz dziekuje za wykres z Dukascopy.
Do czego Ty dążysz? Masz wykres od innych broków to na tej podstawie składaj ponowną reklamację. Reklamacja nieuznana? --olej dziadów i inwestuj u innego broka. Zanam broków co przez kilka dni na wybranej parze walutowej nie podają notowań i mają wszystkich w d.....
Nie ma brokerów idealnych i dlatego polecam mieć konta u kilku.
Mnie też czasami Alior wku.... i przez jakiś czas inwestuje u innego broka.Po jakimś czasie mi przechodzi i wracam bo oprócz całej masy wad ma też swoje zalety.Np. na CFD na polskie akcje inwestuje u opluwanego powszechnie XTB. Znajdz mi lepszego broka do CFD na polskie akcje. Nie oznacza to , że dla kogos kto gra na rynku fx jest dobry-- bo tak nie jest.
Powtarzam raz jeszcze nie ma broka idealnego. Jak ma dobre warunki transakcyjne to znowu kuleją wpłaty i wypłaty itp.
Zarobiłeś i myślisz-- wypłaci nie wypłaci . Czasem lepiej nie zarobić lub mniej zarobić ale móc wypłacić szybko i bezproblemowo.