AliorTrader - ECN.
Re: AliorTrader - ECN.
Panie Andrzeju "wyższa kultura bankowości" musi kosztować nie ma to tamto. Polecam sprawdzić również tabele opłat za prowadzenie rachunku ROR. 

KIEDY OFICJALNIE ZMIENICIE NAZWĘ NA AWARIA TRADER !!!!!!!!??????
awaria to tu taki dodatkowy smaczek dla hazardzistów 

godzina 16 35 w "wyższa kultura bankowości" ma fajrant. W końcu ile można działać bez awarii. 

Dobra działa. Akurat sporo się działo w trakcie awarii i było to bardzo frustrujące 

The only way is up
Co za badziewie, tyle problemów i pracownicy bezradni, bezużyteczni, nie mogą poradzić sobie z poważnymi problemami, ze stabilnością i połączeniami, zganiają zawsze na dostawców itp itd
od samego wprowadzenia pierwszego polskiego ECN byłem bardzo cierpliwy, ale to już przechodzi granice wytrzymałości
z taką jakością usług nawet w Afryce byłoby to nie do zaakceptowania
to już jest koniec mojej przygody z AWARIA TRADER, czas na mforex
nie dziękuję za współpracę i ZDECYDOWANIE NIE POLECAM NIKOMU
od samego wprowadzenia pierwszego polskiego ECN byłem bardzo cierpliwy, ale to już przechodzi granice wytrzymałości
z taką jakością usług nawet w Afryce byłoby to nie do zaakceptowania
to już jest koniec mojej przygody z AWARIA TRADER, czas na mforex
nie dziękuję za współpracę i ZDECYDOWANIE NIE POLECAM NIKOMU
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
Dlaczego Alior jest uparty i używa tego beznadziejnego softwareu do tradowania zamiast sie przezucic na dobry, sprawdzony MetaTrader 4...
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.
-
- Pasjonat
Tu nie o platformę chodzi. Platforma jest ok i z powodzeniem się sprawdza u innych broków. Patrz--- np. ING. Chodzi tu o podejście ludzi tam pracujacych , którzy maja w nosie klientów i ich uwagi. Są nadęci, niereformowalni i maja wszystko i wszystkich gdzieś. Gdyby samemu Aliorowi zależało na klientach to już dawno powinien wyrzucić tą ekipę z IT na zbity pysk.DanielFX pisze:Dlaczego Alior jest uparty i używa tego beznadziejnego softwareu do tradowania zamiast sie przezucic na dobry, sprawdzony MetaTrader 4...
Widać, że przerasta ich administrowanie platformą. Nie rozumiem po co się jeszcze takich ludzi trzyma. Przecież oni się tam męczą. Kto miał już styczność z supportem a raczej pseudo supportem ten wie o czym mówię.
Na przykładzie AT widać , że nie zawsze cena usług jest związana z jakością. Tu jest drogo i jakościowo beznadziejnie.
Samymi stawkami swap pokazują , że maja klientów gdzieś. W taki sposób nawet firmy krzaki nie traktują klientów.