AliorTrader - ECN.
Re: AliorTrader - ECN.
Jakie warunki musi spelniac telefon żeby alior trader dzialal poprawnie gdyż na moim Samsungu Galaxy S2 laczenie z serwerem trwa w nieskonczonosc i nigdy nie dobiega końca?
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Witamy,
Dla Samsunga SII wystarczy wyłączyć "Opcje programisty", aby skutecznie połączyć się z serwerem.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Dla Samsunga SII wystarczy wyłączyć "Opcje programisty", aby skutecznie połączyć się z serwerem.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niestety nie mam suwaka przy opcjach programisty. Jakies inne pomysły?
Witam, samsung galaxy s3 wylaczone opcje programisty i dalej nie mozna sie polaczyc,ciagle pisze laczenie z serwerem
Witam,
ja mam pytanie odnośnie platformy Alior Trader na tablety, jak wiadomo jest już dostępna na androida i na iOS i tu nasuwa się moje pytanie czy platforma ta będzie miała swoją aplikacje na tablety z windowsem 8 ? Jak wiadomo Windows 8 RT na tablety nie działa jak każdy windows na PC i potrzebne są do niego aplikacje jak na telefonie. Czy może już jest taka aplikacja tylko nie mogę jej znaleźć
Pozdrawiam
CB
ja mam pytanie odnośnie platformy Alior Trader na tablety, jak wiadomo jest już dostępna na androida i na iOS i tu nasuwa się moje pytanie czy platforma ta będzie miała swoją aplikacje na tablety z windowsem 8 ? Jak wiadomo Windows 8 RT na tablety nie działa jak każdy windows na PC i potrzebne są do niego aplikacje jak na telefonie. Czy może już jest taka aplikacja tylko nie mogę jej znaleźć

Pozdrawiam
CB
Uczę się więc nie hejtować 

Witam 
W planach jest natomiast wersja platformy na Windows Phone 8 i będzie ona udostępniona prawdopodobnie w pierwszym kwartale 2014 roku.
Pozdrawiam
Karol Marchewka

Odpowiadając stricte na Twoje pytanie to platformę możesz uruchomić na tablecie z Windows 8 (nie Windows 8 RT).CrawBerry pisze:tu nasuwa się moje pytanie czy platforma ta będzie miała swoją aplikacje na tablety z windowsem 8 ?
Domyślam się jednak po dalszej części Twojej wypowiedzi, że chodzi Ci o Windows 8 RT. W tym przypadku wszystko będzie zależało od popularności i dalszego rozwoju tego systemu. Na dzień dzisiejszy PFSOFT nie ma w planach wydania wersji platformy Protrader na Windows 8 RT.CrawBerry pisze:Jak wiadomo Windows 8 RT na tablety nie działa jak każdy windows na PC i potrzebne są do niego aplikacje jak na telefonie. Czy może już jest taka aplikacja tylko nie mogę jej znaleźć
W planach jest natomiast wersja platformy na Windows Phone 8 i będzie ona udostępniona prawdopodobnie w pierwszym kwartale 2014 roku.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Dzięki za odpowiedź, troche namieszałem ale cieszę się że zrozumiałeś
Pozdrawiam CB

Pozdrawiam CB
Uczę się więc nie hejtować 

Witam, dziala komus mobilna aplikacja na galaxy s3 ?
-
- Stały bywalec
na S2 śmiga aż miłoNemoN pisze:Witam, dziala komus mobilna aplikacja na galaxy s3 ?
Co zrobiles ze Ci działa? Bo u mnie laczenie trwa w nieskonczonosc