Zaczynam dziennik z jednodniowym opóźnieniem a to dlatego, że wczoraj już mi się znudził i postanowiłem go nie pisać. Przed chwilą zmieniłem zdanie i wrzucam dwa screeny z dzisiaj ale coś mi się widzi, że krótki będzie żywot tego dziennika. Zmienił się kapitał z jakim startuję bo wczoraj trochę zarobiłem i wynosił on dzisiaj z rana 3811,59 PLN. Pozycje na razie tylko 0.5 lota ale jeśli nie przewalę rachunku oczywiście będę je zwiększać.
Dzisiaj dwie transakcje:
GBPUSD - zakończone stratą, wejście może trochę za późno i wywaliło na sl, który zawsze wynosi 10 pipsów bo tak mam ustawiony wynalazek Luktoma. Oczywiście to sl początkowy, później mogę go przestawić ale zawsze bliżej ceny otwarcia pozycji a nie dalej.
EURUSD - przed danymi postanowiłem zamknąć pozycję zadowalając się odrobieniem straty. Zarobiłem kilka złotych.

Stan: 3817.18.
W związku z tym, że mam w sumie kilka strategii, których używam jednocześnie i gram na kilkunastu instrumentach rachunek w Bossa nie jest priorytetowy i mogą być pewne przerwy w grze jak też mogę opuszczać sygnały. Mogą też być opóźnienia w pisaniu dziennika. Jeśli to nie ostatni post w moim dzienniku to do zobaczenia wkrótce.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.