Niestety przy oczekujących też trzeba czasem troszkę posiedzieć, patrzeć jak się sytuacja rozwija ale nie cały czas.
Z ręki nie mam cierpliwości i zawsze wchodzę za wcześnie bo się boje że zawróci bezemnie

Poprzednim razem nie wyszło bo okazało się, że testowana strategia będzie za bardzo podobna do tej, którą używam na głównym rachunku i za dużo pokazałbym. W takiej sytuacji postanowiłem pobawić się na małych skalach czasowych niewielkimi kwotami bez zbędnego stresu. Rachunek w DM BOS jest na stracenie więc będę ryzykować nie więcej niż 5% na transakcję za to kwota od której zaczynam grę będzie niewielka, kapitał początkowy to dokładnie 3 548.36 PLN. Normalnie gram na wyższych skalach czasowych zadowalając się stosunkowo niewielkim zyskiem w stosunku do kapitału a tutaj postanowiłem zaszaleć na TF 1M. Powiedzmy będzie to taki rachunek testowo-hazardowy.
  Poprzednim razem nie wyszło bo okazało się, że testowana strategia będzie za bardzo podobna do tej, którą używam na głównym rachunku i za dużo pokazałbym. W takiej sytuacji postanowiłem pobawić się na małych skalach czasowych niewielkimi kwotami bez zbędnego stresu. Rachunek w DM BOS jest na stracenie więc będę ryzykować nie więcej niż 5% na transakcję za to kwota od której zaczynam grę będzie niewielka, kapitał początkowy to dokładnie 3 548.36 PLN. Normalnie gram na wyższych skalach czasowych zadowalając się stosunkowo niewielkim zyskiem w stosunku do kapitału a tutaj postanowiłem zaszaleć na TF 1M. Powiedzmy będzie to taki rachunek testowo-hazardowy. Stan: 3817.18.
 Stan: 3817.18.