Czy nie lepiej wejść na www AM, sprawdzić oraz upewnić się jak to z tym spreadem tak naprawdę jest ?
Z dobroci serca...
TU!!
Admiral Markets - Wątek II
Dzisiaj Admiral Markets nie zrealizował moich zleceń oczekujących w czasie danych o 10.30. Jestem w stanie zrozumieć realizację po pierwszej, drugiej cenie po luce, ale jak cena przejdzie zlecenie typu stop i broker sobie czeka na rozwój wydarzeń to koszmar. Zlecenie wtedy wisi w powietrzu i nie da się nic z nim zrobić. Oczywiście support tłumaczy że wszystko jest zgodne z regulaminem.
Mimo że trochę zarobiłem, to odradzam tego brokera z całego serca jeśli chodzi o grę w czasie danych. Niektóre reklamacje u nich trwają TYGODNIAMI i do dzisiaj nie mam odpowiedzi.
Dodano po 12 godzinach 8 minutach:
Hej, możecie napisać ile trwa u Was dzisiaj egzekucja?
U mnie nawet pending ordersy po dojściu ceny wiszą po kilkanaście sekund zanim się odpalą, zlecenia typu instant tak samo i to nawet na 0.01 lota. Czy to znaczy że mogli mnie przełączyć na tzw. DealingDesk i ktoś nade mną czuwa?
Chciałbym wiedzieć czy to wina dzisiejszych ruchów na rynku czy po prostu wpisali mnie na swoją wpier**l listę. W sumie po piątkowych NFP mieli ku temu powody.
Testowałem oba moje konta i na obu jest tak samo.
Mimo że trochę zarobiłem, to odradzam tego brokera z całego serca jeśli chodzi o grę w czasie danych. Niektóre reklamacje u nich trwają TYGODNIAMI i do dzisiaj nie mam odpowiedzi.
Dodano po 12 godzinach 8 minutach:
Hej, możecie napisać ile trwa u Was dzisiaj egzekucja?
U mnie nawet pending ordersy po dojściu ceny wiszą po kilkanaście sekund zanim się odpalą, zlecenia typu instant tak samo i to nawet na 0.01 lota. Czy to znaczy że mogli mnie przełączyć na tzw. DealingDesk i ktoś nade mną czuwa?

Chciałbym wiedzieć czy to wina dzisiejszych ruchów na rynku czy po prostu wpisali mnie na swoją wpier**l listę. W sumie po piątkowych NFP mieli ku temu powody.

Testowałem oba moje konta i na obu jest tak samo.
pierwsze starcie z AM , luka cenowa niby na zlocie, ktorej MT 4 wg ich nie wyswietla. 3dolary wyzej zlapany SL.
SL na 1207 a Sl lapniety na 1211 . Fajnie a mowia ze gwarantuja Stop Lossy
EDIT no i panowie sie nie popisali krzycza mi o luce cenowej i duzo zlecen i nie mogli SL zdjac , tak tak. Ciekawe czy Take Profit tez by tak zaliczyli ??????
SL na 1207 a Sl lapniety na 1211 . Fajnie a mowia ze gwarantuja Stop Lossy
EDIT no i panowie sie nie popisali krzycza mi o luce cenowej i duzo zlecen i nie mogli SL zdjac , tak tak. Ciekawe czy Take Profit tez by tak zaliczyli ??????