Admiral Markets - Wątek II
Witam!
Czy ktoś z was miał już taką sytuację, że otrzymał bonus FF 10 % w AM a następnie nastąpiła korekta na tą samą kwotę?
U mnie tak właśnie było 24.06 przyznany bonus w kwocie xxxx zł a dziś cała kwota została zabrana z powrotem, napisałem email i czekam na odpowiedż.
Czy ktoś z was miał już taką sytuację, że otrzymał bonus FF 10 % w AM a następnie nastąpiła korekta na tą samą kwotę?
U mnie tak właśnie było 24.06 przyznany bonus w kwocie xxxx zł a dziś cała kwota została zabrana z powrotem, napisałem email i czekam na odpowiedż.
Jestem za przyjęciem euro - przyjmę każdą ilość
Taką samą sytuację miałem dzisiaj, i też czekam na odpowiedź.ae5220 pisze:Witam!
A w regulaminie promocji przypadkiem nie ma zapisu, że jeśli nie spełni się określonych wymagań we wskazanym czasie to bonus będzie cofnięty? 

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
mi też tak zrobili, w niedziele dali mi 3 bonusy, dzisiaj wchodzę na konto, a tu trzy korekty i wszystkie bonusy zabrane, chociaz nie powiem, należały mi się, bo kiedyś mi nie dali a te ktore mi teraz dali zgadzają się z kwotami ktore wpłaciłem. Dajcie znać co AM na to odpowie, bo widzę, że nie tylko u mnie wali w ciula.