Fx_boy pisze: mogę dać teściowej niech kuka i nic nie spieprzy
Coś w tym rodzaju ...
To się nazywa również hasłem inwestora. Możesz dać pieniądze w zarządzanie i mieć dostęp do konta w celu kontroli bez możliwości składania czy modyfikacji zleceń.
Esco pisze:Możesz dać pieniądze w zarządzanie i mieć dostęp do konta w celu kontroli bez możliwości składania czy modyfikacji zleceń.
Ja akurat mam w planie co innego, mam propozycję, aby udostępnić hasło
i login osobie która ma wieloletnie doświadczenie w inwestowaniu na forex. Jak uważasz, czy poza ryzykiem utraty środków poprzez niewłaściwe zagranie może dojść do "wyczyszczenia" rachunku?. W Bossie środki które zasiliły rachunek forex mogą "wrócić" tylko na ten sam rachunek. Tutaj dziewczyna z AM ( W-wa ) wytłumaczyła, że mogą być wypłacone na jakikolwiek rachunek, ale tylko osoby z którą mają umowę?.
Od 10.06.2012 AM zlikwidował możliwość składania zleceń, czy nawet podglądu wykresu poprzez platformy mobilne. Czy ktoś z Was orientuje się czy będzie jeszcze taka możliwość? W mailu od nich jest napisane, że będzie to możliwe poprzez MT4 lub MT5 w wersji mobile, ale kiedy i jak to nie wiadomo.
You will not be able to connect to your trading accounts using the software mentioned above, the above said software will not be compatible with future Metatrader4 platform upgrade releases.
Please note that iPhone and Android users will be able to continue mobile trading using original Metatrader4 for iPhone and Metatrader4 for Android applications by MetaQuotes.
iPad users will be able to trade using the iPhone trader.
The reason for the discontinuation is that the mentioned trading platforms are no longer compatible with the latest security and stability updates to the Metatrader4 software suite.
Kind regards
Technical Support team
Admiral Markets