Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Anea, ja się zgadzam ze AM ma kiepskie świeczki :-) nie neguje tego , mowie ze na STP juz nie ma takiej tragedii . Pokaz mi wykresy z brokerem 4 cyfrowym co ma dobre swieczki na m1 .

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
mryko
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mryko »

Anea, nie zwróciłem uwagi że masz konto standard.
Sky is the limit

anea
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: anea »

Microbi ja sie rowniez zgadzam ze naganianie na konta pro wystepuje, ale uwazasz ze ktos naprawde otworzy takie konto, jesli na standard sa takie jajca?

poza tym zamykanie transkcji po cenach z kosmosu, w lagach i historii widnieja dwie rozne ceny, korespondecja w sprawie reklamcji odbywala sie w bolach ...

czas wyproznic lodokwe i wybrac sprawdzonego producenta bo ida upaly :D
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Na Standard skalpowalem, do 2 lotow, potem przesiadka na PRO, nie narzekam.

anea
Gaduła
Gaduła

Microbi no w moim przypadku zadnej przesiadki nie bedzie, ja wysiadam od tego brokera, wiec prosze Microbi nie pisz tutaj i nie zachwalaj konta PRO, bo broker robi jaja na maxa. Moja odpowiedz na wyzej zamieszczona ankiete brzmi:

Stanowczo odradzam.
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Ja nie zachwalam , mam konto PRO mi pasuje, nie miałem problemów, chyba można na tym forum mieć własne zdanie jeszcze ? Do Twojej wiadomości , mam też konto u innego broka, który jest o niebo lepszy niż AM PRO, napisałem tylko, czytaj ze zrozumieniem, że nie mam problemów z tym brokiem. Standard i Pro to dwa inne światy, proste. Mi na standard w pewnym momencie dobrze się nie skalpowało, na Pro było ok, czytaj ze zrozumieniem.

anea
Gaduła
Gaduła

Microbi nie denerwuj sie tam tak, zapewniam ze ja czytam ze zrozumieniem, ale Ty chyba wcale nie dopuszczasz do siebie problemow jaki zaistnial:

broker daje klientowi luki cenowe nawet 10 - minutowe, Ty na to ze nie ma brokera, ktory na m1 nie ma luk;

ja twierdze, zeby otworzyc konto PRO, nalezy przetestowac STandard, Ty ze nie masz na pro problemow;

ja twierdze ze szkoda czasu na testowanie pro skoro broker nie spelnia podstawowych standardow, Ty ze to dwa rozne swiaty;

ja ze Stanowczo odradzam. matrix dwoch roznych swiatow i zycze Tobie powodzenia w tym realnym swiecie, a nie ktory oferuje AM

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Mowie ze swojego doswiadczenia i tyle, na skalpowaniu na standard miałem w pewnym momencie kwiatki, poszedlem na STP i jest ok, tyle :-)

anea
Gaduła
Gaduła

hahaha wiedzialam ze bedzisz to ciagnal do konca, ale wiedz ze ja jak wiekszosc klientow po takich jajcach na standard nie da sie nabrac dalej, tyle :P

Stanowczo odradzam.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

anea pisze:hahaha wiedzialam ze bedzisz to ciagnal do konca
czekam na dane to sobie pisze ;) oki, koniec OT :-)

ODPOWIEDZ