ACTA: nadchodzi atak internetowej cenzury

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.

ACTA - znajomość ustawy (czy przeczytałeś) i stosunek do niej

Czytałem - nie chcę wprowadzania
28
41%
Czytałem - chcę wprowadzania
6
9%
Nie czytałem - nie chcę wprowadzania
27
40%
Nie czytałem - chcę wprowadzania
7
10%

Liczba głosów: 68

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

peter_r pisze:Jedźmy wszyscy, donos-na-siebie-do-FBI i vioilla.
Ty się nie śmiej bo tak jeszcze nie dawno było w Polsce.
Tylko chodziło o Szwecję. Pamiętam jak na początku lat '90 jako tako były otwarte granice i ludzie jechali do Szwecji niby turystycznie.
Popełniali tam małe przestępstwo żeby kara była od 6-12 miesięcy.
I po wyjściu dostawali legalnie niezłą kasę bo tam Ci płacili za to że coś robiłeś w więzieniu.
Do tego opieka dentystyczna obowiązkowa co miesiąc żebyś więzienia nie zaskarżył po wyjściu że pozwolili żeby Ci się zęby zepsuły ;)
Sąsiada miałem co tak pojechał, załapał się jeszcze na dobry turnus.
Bo potem Szwedzi się wkurzyli i dogadali się z naszym krajem że oni będą sądzić a wysyłać do nas. :D
Szybko turnusy się skończyły. Hehehe
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Godz. 20.16 - Policjanci nie wytrzymali, zaczęli bić ludzi pałkami. Demonstranci byli w tym czasie spokojni.

Awatar użytkownika
peter_r
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: peter_r »

widocznie mieli Prikaz..

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

Cadermo pisze:daromanchester
Rzeczywiście w USA prawo jest strasznie surowe ,za byle jajco możesz pójść siedzieć na długie lata. Tam coś przeskrobać to przerąbane 8)
Owszem ale tez czytałem ostatnio w newsach temat bodajże w Financial Times o tym że ponad 1,5 miliona amerykanów jest w gangach (w tym niektórzy posiadają moździerze i działa artyleryjskie), od czasu wybrania Obamy rozkwitają przeżywają ugrupowania neonazistowskie. (czyżby dezinformacja?)

Nawet w czasówkach był temat gdzie to przetoczyłem z komentarzem ze się im w głowach poprzewracało z nadmiaru wolności..

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Ja wam powiem skad sie wziął ten nagly atak acta :D

Wszystko za sprawa nijakeigo hakiera Hesusa Tradera per Managera, ktory to zaczał rozpowszechniać tajną więdzę o platformie mt4 i jej drugiej stronie.. i nijak nie dało się zatrzymać rozpowszechniającego się materiału w którym słychać magiczny dzwięk bimbam o tym, że ktoś c ce czymś zadilować i pora go skubnąć.. wszystkich LP szlak wział w tym momencie i GS,JPM,UBS,DBFX i inne TLS zrzuciły się na akt.. bo ktoś zdradził grala :mrgreen:

I tak to się zaczęło...
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
peter_r
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: peter_r »

Płoć
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Płoć »

http://wiadomosci.onet.pl/raporty/prote ... omosc.html

Mi się coś zdaje, że profesor Kuźniar nie rozumie, że młodzi ludzie nie chcą, żeby ktoś im zabrał możliwość korzstania z cudzej własności intelektualnej...

Natomiast nie można tego powiedzieć..., więc można doszukiwać się tego, ze ktoś robi zamach na wolność słowa...-co jest moim zdaniem też prawdą.

Podsłuchy ponoć u nas to już w milionach liczą.... .

Awatar użytkownika
biotiq
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: biotiq »

Płoć pisze:(..)

Podsłuchy ponoć u nas to już w milionach liczą.... .
Niestety... Nie ponoć, a taka jest rzeczywistość! Pisałem tutaj o tym. Sytuacja wzięta z życia. Poza tym poszukaj sobie informacji na temat "stodoły" -zgadnij kto ją stworzył?

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

wjada mi na chate jak bede z torrentow sciagal?

ODPOWIEDZ