SL będzie mentalnysgorn pisze:pierd.... jednym lotem bez SL

Wielkość pozycji się zgadza ...
Coś w tym jest. Już dzisiaj czuję lekką tremę ...Mr.T pisze:Dodatkowy niepotrzebny stres.....,,a co na forum powiedzą" też chciałem założyć dziennik ale posłuchałem mentora i mi przeszło
rada:Mike_Scofield pisze:Coś w tym jest. Już dzisiaj czuję lekką tremę ...Mr.T pisze:Dodatkowy niepotrzebny stres.....,,a co na forum powiedzą" też chciałem założyć dziennik ale posłuchałem mentora i mi przeszło
No cóż, przecież nie zrezygnuję teraz, bo byłby mały obciach
Jeśli będzie mnie to zbyt stresowało, to załatwimy to szybko i po męsku dzwoniąc do Margina
Taaa, pomysł dobry, tylko Balance się może trochę nie zgadzać z tym co będę podawał ...sgorn pisze:-pamietaj wklejaj tylko screeny z zyskownych trejdów, i bedzie dobrze
jak to siebie? Mike bedzie wiedzial doskonale gdzie sie walnal, gdzie wtopił. chodzi o to by go uznali na forum jako Guru hehehMr.T pisze:To bedzie oszukiwanie samego siebie
To nie są moje cele. Obydwa zresztą byłyby bardzo trudne do zrealizowania ...sgorn pisze:chodzi o to by go uznali na forum jako Guru heheh no i sluchaj Mike, musisz miec wiecej wejsć/odwiedzin niz Asia
wiem, wiem. ZartowalemMike_Scofield pisze:To nie są moje cele. Obydwa zresztą byłyby bardzo trudne do zrealizowania ...sgorn pisze:chodzi o to by go uznali na forum jako Guru heheh no i sluchaj Mike, musisz miec wiecej wejsć/odwiedzin niz Asia