7LS part 2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

<kerimb> pisze:Nie dam za wygraną ...
Może poniedziałek jest dniem zmyłki :P Mnie też już drugi raz wystopowali ale tak jak Kerimb jestem za spadkiem, ale ja to se mogę :)
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Sroda jest dniem zmyłki ... :mrgreen: Ja gram teraz przeciw kierunkowi w zgodzie z moim MM ... Jak się przeliczę, to trudno ... Nie zawsze idzie tak jak się chce a dzień straty w tygodniu być musi ... Oby nie był to ten dzisiejszy ... :mrgreen:

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

jak dzisiaj bedzie strata, to we srode mozesz wchodzic za wszystko ;)

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

<kerimb> pisze:Nie zawsze idzie tak jak się chce a dzień straty w tygodniu być musi ...
No ja na razie jestem na etapie, w którym zdarza mi się i tydzień na minus. Tylko 1 dzień w tygodniu na minus to byłby dla mnie cudem :). Zapewne to kwestia mądrej dywersyfikacji, której jeszcze nie opanowałem :/

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

inwestor86 pisze:jak dzisiaj bedzie strata, to we srode mozesz wchodzic za wszystko
Żeby tak się dało ... Można by wtedy przywalić w ciemno ... Niestety tak się nie da ... Początek tygodnia więc zaryzykowałem ... Miejsce ku temu sposobne ... :mrgreen:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

inwestor86
Jakie pary i indeksy ogarniasz?

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Przydała by się konsola ... Sytuacja by stała się bardziej klarowna ...

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

pary glownie majorsy eu, au, gu i jeny, do tego jakies egzotyki typu eurnzd, euraud, gbpcad czy usdnok jesli sa w extremalnych poziomach, a indexy to glownie dolar, euro w ramach obserwacji bo nie handluje na nich i raz na tydzien wieksze tfy indexow cad, jpy, aud, nzd i chf zeby rozeznac sie w sytuacji. Do tego gold , silver, s&p i oil. I z raz na miesiac eurpln :mrgreen:

anea
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: anea »

<kerimb> mysle ze jest teraz szanas na S jesli nie wybije high tej zakonczonej h4 o 20 :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
asmodeus8
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: asmodeus8 »

Jak nie urok to sraczka: JPY

http://www.bloomberg.com/news/2011-03-2 ... -says.html

Libia:

http://www.topforexnews.com/2011/03/21/ ... -of-steam/

The outlook for the euro is quite uncertain it largely depends on the events worldwide and that’s really hard to predict. The sentiment about the recovery in Japan and the situation in Middle East can have substantial impact on the performance of the currency and these factors should be closely watched. The summit on March 24 should be even more important for the EU currency. Generally speaking, the euro has the strength to run higher for day or two, but it’s closing to the resistance level at which the previous rally has stalled. Perhaps the currency ran ahead of itself and some profit-taking
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas

Zablokowany