kupilem geja 15498
kabel na wsparciu m2
5% tylko dla elity czy ...
jak to mowia sell the news
niestety lub stety wypekalem
momentum zaczyna rosnac na fibo
otwarte pozycje to franek notabene pieknie siadl order co do pipsa na fibo 161.8% fali B
oraz usd/nok tutaj mam wrazenie ze musza troche wyjechac ponizej 6,000 aby dostac kase z opcji (rowniez tam mam zlecenie)
i kabel czekam na dogodnego szorta
nzdjpy tez zamknalem na BE+1 ogolnie cos mi dzis jen nie podchodzi
ale stan konta jest wazny +70 % z depo
i spokoj ducha.

niestety lub stety wypekalem

momentum zaczyna rosnac na fibo
otwarte pozycje to franek notabene pieknie siadl order co do pipsa na fibo 161.8% fali B
oraz usd/nok tutaj mam wrazenie ze musza troche wyjechac ponizej 6,000 aby dostac kase z opcji (rowniez tam mam zlecenie)
i kabel czekam na dogodnego szorta
nzdjpy tez zamknalem na BE+1 ogolnie cos mi dzis jen nie podchodzi
ale stan konta jest wazny +70 % z depo

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Podsumowanie tygodnia
Tydzien calkiem udany moglo byc 100% no ale nie badzmy pazerni
Jak na dzwignie 50:1 to calkiem dobry wynik.
Coz byly wejscia normalne i byly tez hardcorowe (to jest konto hazardowe z umiarem
)
Jak widac po pierwszym tygodniu moj system daje rade co staram sie tutaj udowodnic. Glownie chodzi mi o jego skalarnosc czyli zastosowanie na kazdym TF. Taki kombajn
Co jest jeszcze istotne korzystam w duzej mierze z teorii fal (wlasnej interpretacji czasami calkowicie blednej)Wiec takie wrozki czy inne niech sie odp... od surferow w koncu.
Pominalem pozycje z korona norweska poniewaz nie zamknalem jeszcze ani jednej transakcji na tej parze, gdy zaczne zamykac wyfiltruje tylko usd/nok aby bylo przejrzyscie.
Moze kogos to zacheci do gry moze nie "ur choice ur life ur future"
Milego weekendu.
ps moze ktos policzy ile to pipsow bylo tygodniowo bo mi sie niechce
juz taki ze mnie leniwiec ale tak na oko to okolo 1K
pps najwieksza obsuwe kapitalu czyli 14$ spowodowal czynnik ludzki czyli ja
Reka mi sie omskla i zamiast sell trafilem w buy(mam wylaczona opcje potwierdzenia aby przyspieszyc realizacje zlecenia), pozatym wydaje sie to calkiem nie logiczne brac buy podczas gdy sie ma otwarta pozycje sell hehe zwlaszcza na oandzie gdzie hedge na jednym koncie jest wykluczony.

Jak na dzwignie 50:1 to calkiem dobry wynik.
Coz byly wejscia normalne i byly tez hardcorowe (to jest konto hazardowe z umiarem

Jak widac po pierwszym tygodniu moj system daje rade co staram sie tutaj udowodnic. Glownie chodzi mi o jego skalarnosc czyli zastosowanie na kazdym TF. Taki kombajn

Co jest jeszcze istotne korzystam w duzej mierze z teorii fal (wlasnej interpretacji czasami calkowicie blednej)Wiec takie wrozki czy inne niech sie odp... od surferow w koncu.
Pominalem pozycje z korona norweska poniewaz nie zamknalem jeszcze ani jednej transakcji na tej parze, gdy zaczne zamykac wyfiltruje tylko usd/nok aby bylo przejrzyscie.
Moze kogos to zacheci do gry moze nie "ur choice ur life ur future"
Milego weekendu.

ps moze ktos policzy ile to pipsow bylo tygodniowo bo mi sie niechce

pps najwieksza obsuwe kapitalu czyli 14$ spowodowal czynnik ludzki czyli ja

Reka mi sie omskla i zamiast sell trafilem w buy(mam wylaczona opcje potwierdzenia aby przyspieszyc realizacje zlecenia), pozatym wydaje sie to calkiem nie logiczne brac buy podczas gdy sie ma otwarta pozycje sell hehe zwlaszcza na oandzie gdzie hedge na jednym koncie jest wykluczony.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.