10.000 zł co tydzień - Letnia Liga GO4X

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
optimus128
Gaduła
Gaduła

Re: 10.000 zł co tydzień - Letnia Liga GO4X

Nieprzeczytany post autor: optimus128 »

1. Ile jednostek waluty ma lot?
2. Kto ustala stopy % w USA
3. Która waluta jest skorelowana z ropą

Więcej nie pamiętam było 10

Ale mam jeszcze pytanie w związku ze zmianą wpłat dotpay. Czy teraz dopłacając przez dotpay do rachunku trzeba dopłacać odpowiednio więcej czyli zamiast 100zł to 102zł? (chodzi o zaliczenie punktów w konkursie).

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

optimus128 pisze: Ale mam jeszcze pytanie w związku ze zmianą wpłat dotpay. Czy teraz dopłacając przez dotpay do rachunku trzeba dopłacać odpowiednio więcej czyli zamiast 100zł to 102zł? (chodzi o zaliczenie punktów w konkursie).
Żeby zostało na rachunku przynajmniej PLN 100,00 będziesz musiał wpłacić minimum 102,04 zł

Przypominam, ze wplata za pomoca BlueCash jest bez oplat.

SLAW
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: SLAW »

hmm to choclik (dopłaty czu jescze cos innego ) czy naprawde ktos zrobil 2000% ?

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

SLAW pisze:hmm to choclik (dopłaty czu jescze cos innego ) czy naprawde ktos zrobil 2000% ?
jestesmy w trakcie sprawdzania..dam znac jak bede wiedzial na ten temat wiecej

-- Dodano: pt 30-08-2013, 17:07 --
SLAW pisze:hmm to choclik (dopłaty czu jescze cos innego ) czy naprawde ktos zrobil 2000% ?
Tym razem troche bardziej oficjanie:

Po szczegółowej analizie statementu uczestnika, skorygowaliśmy ranking tygodniowy Letniej Ligi. Ponad 2000 uzyskanych punktów wynikało ze splotu kilku okoliczności, ale jak pewnie się domyślacie, nie zostało osiągnięte zgodnie z racjonalnym rozumieniem pojęcia stopy zwrotu.

Niestety mechanizm naszego rankingu nie był na to przygotowany, ale sytuacja została wyjaśniona podczas weryfikacji wyniku przez naszych maklerów.

Dołożymy również wszelkich starań, by podobna sytuacja nie miała miejsca w przyszłych konkursach (to już ostatni dzień Letniej Ligi). Zdajemy sobie sprawę, jak ważna jest dla uczestników wiarygodność rankingu.

Uczestnik, który pozwolił nam odkryć tę niedoskonałość mechanizmu rankingu nie otrzyma nagrody głównej, ponieważ odbyłoby się to ze szkodą dla sklasyfikowanych na kolejnych pozycjach, którzy ciężko zapracowali na swoje punkty. Skontaktowaliśmy się z nim i wyjaśniliśmy zaistniałą sytuację. Doceniliśmy natomiast jego wkład w rozwój naszych systemów i przygotowaliśmy dla niego wartościowy upominek, który pozwoli mu na wygodny trading z dowolnego miejsca. Z tego miejsca chcielibyśmy tej osobie jeszcze raz podziękować.

szmogurt
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: szmogurt »

Witam
Do którego dnia września zostaną zaksięgowane nagrody na rachunkach ?

Awatar użytkownika
marekpast
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marekpast »

szmogurt pisze:Witam
Jak sami napisali w artykule "Wyniki - Letnia Liga GO4X" i co było w regulaminie, pieniądze zostaną zaksięgowane 21 dni roboczych po ogłoszeniu oficjalnych wyników. Licząc ze tydzień ma 5 dni roboczych, więc pieniądze będą za 4 tygodnie + jeden dzień czyli 14-go października. :p

rafino
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rafino »

marekpast pisze:
Jak sami napisali w artykule "Wyniki - Letnia Liga GO4X" i co było w regulaminie, pieniądze zostaną zaksięgowane 21 dni roboczych po ogłoszeniu oficjalnych wyników. Licząc ze tydzień ma 5 dni roboczych, więc pieniądze będą za 4 tygodnie + jeden dzień czyli 14-go października. :p
Regulamin mówił o 21 dniach kalendarzowych a nie roboczych, więc w tym artykule jest błąd. Tak czy inaczej brok "ma nadzieję, że nagrody zostaną wypłacone do końca września". Zobaczymy co z tego wyjdzie :D Jakoś czuję że nastąpi to dokładnie 4 października czyli 21 dni kalendarzowych od publikacji wyników.

rafino
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rafino »

rafino pisze:
marekpast pisze:
Regulamin mówił o 21 dniach kalendarzowych a nie roboczych, więc w tym artykule jest błąd. Tak czy inaczej brok "ma nadzieję, że nagrody zostaną wypłacone do końca września". Zobaczymy co z tego wyjdzie :D Jakoś czuję że nastąpi to dokładnie 4 października czyli 21 dni kalendarzowych od publikacji wyników.
Zwracam honor :D Dziś przed 15 brok wypłacił nagrody :D Co jak co, ale tego się nie spodziewałem. Alior nie dotrzymał nawet regulaminowego terminu wypłat a tu mamy wypłatę ponad 2 tygodnie przed czasem. Brawo !

Awatar użytkownika
marekpast
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marekpast »

rafino pisze:
Zwracam honor :D Dziś przed 15 brok wypłacił nagrody :D Co jak co, ale tego się nie spodziewałem. Alior nie dotrzymał nawet regulaminowego terminu wypłat a tu mamy wypłatę ponad 2 tygodnie przed czasem. Brawo !
No jestem w szoku i mile zaskoczony, bo nastawiałem się na wygraną za miesiąc, a tu masz... taka niespodziewanka. Na wielki plus dla broka. :564: <bravo>

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

rafino pisze:
marekpast pisze:
rafino pisze:
No jestem w szoku i mile zaskoczony, bo nastawiałem się na wygraną za miesiąc, a tu masz... taka niespodziewanka. Na wielki plus dla broka. :564: <bravo>
Dziekujemy :-)

ODPOWIEDZ