10.000 zł co tydzień - Letnia Liga GO4X
-
- Gaduła
Re: 10.000 zł co tydzień - Letnia Liga GO4X
1. Ile jednostek waluty ma lot?
2. Kto ustala stopy % w USA
3. Która waluta jest skorelowana z ropą
Więcej nie pamiętam było 10
Ale mam jeszcze pytanie w związku ze zmianą wpłat dotpay. Czy teraz dopłacając przez dotpay do rachunku trzeba dopłacać odpowiednio więcej czyli zamiast 100zł to 102zł? (chodzi o zaliczenie punktów w konkursie).
2. Kto ustala stopy % w USA
3. Która waluta jest skorelowana z ropą
Więcej nie pamiętam było 10
Ale mam jeszcze pytanie w związku ze zmianą wpłat dotpay. Czy teraz dopłacając przez dotpay do rachunku trzeba dopłacać odpowiednio więcej czyli zamiast 100zł to 102zł? (chodzi o zaliczenie punktów w konkursie).
Żeby zostało na rachunku przynajmniej PLN 100,00 będziesz musiał wpłacić minimum 102,04 złoptimus128 pisze: Ale mam jeszcze pytanie w związku ze zmianą wpłat dotpay. Czy teraz dopłacając przez dotpay do rachunku trzeba dopłacać odpowiednio więcej czyli zamiast 100zł to 102zł? (chodzi o zaliczenie punktów w konkursie).
Przypominam, ze wplata za pomoca BlueCash jest bez oplat.
hmm to choclik (dopłaty czu jescze cos innego ) czy naprawde ktos zrobil 2000% ?
jestesmy w trakcie sprawdzania..dam znac jak bede wiedzial na ten temat wiecejSLAW pisze:hmm to choclik (dopłaty czu jescze cos innego ) czy naprawde ktos zrobil 2000% ?
-- Dodano: pt 30-08-2013, 17:07 --
Tym razem troche bardziej oficjanie:SLAW pisze:hmm to choclik (dopłaty czu jescze cos innego ) czy naprawde ktos zrobil 2000% ?
Po szczegółowej analizie statementu uczestnika, skorygowaliśmy ranking tygodniowy Letniej Ligi. Ponad 2000 uzyskanych punktów wynikało ze splotu kilku okoliczności, ale jak pewnie się domyślacie, nie zostało osiągnięte zgodnie z racjonalnym rozumieniem pojęcia stopy zwrotu.
Niestety mechanizm naszego rankingu nie był na to przygotowany, ale sytuacja została wyjaśniona podczas weryfikacji wyniku przez naszych maklerów.
Dołożymy również wszelkich starań, by podobna sytuacja nie miała miejsca w przyszłych konkursach (to już ostatni dzień Letniej Ligi). Zdajemy sobie sprawę, jak ważna jest dla uczestników wiarygodność rankingu.
Uczestnik, który pozwolił nam odkryć tę niedoskonałość mechanizmu rankingu nie otrzyma nagrody głównej, ponieważ odbyłoby się to ze szkodą dla sklasyfikowanych na kolejnych pozycjach, którzy ciężko zapracowali na swoje punkty. Skontaktowaliśmy się z nim i wyjaśniliśmy zaistniałą sytuację. Doceniliśmy natomiast jego wkład w rozwój naszych systemów i przygotowaliśmy dla niego wartościowy upominek, który pozwoli mu na wygodny trading z dowolnego miejsca. Z tego miejsca chcielibyśmy tej osobie jeszcze raz podziękować.
Witam
Do którego dnia września zostaną zaksięgowane nagrody na rachunkach ?
Jak sami napisali w artykule "Wyniki - Letnia Liga GO4X" i co było w regulaminie, pieniądze zostaną zaksięgowane 21 dni roboczych po ogłoszeniu oficjalnych wyników. Licząc ze tydzień ma 5 dni roboczych, więc pieniądze będą za 4 tygodnie + jeden dzień czyli 14-go października.szmogurt pisze:Witam

Regulamin mówił o 21 dniach kalendarzowych a nie roboczych, więc w tym artykule jest błąd. Tak czy inaczej brok "ma nadzieję, że nagrody zostaną wypłacone do końca września". Zobaczymy co z tego wyjdziemarekpast pisze:Jak sami napisali w artykule "Wyniki - Letnia Liga GO4X" i co było w regulaminie, pieniądze zostaną zaksięgowane 21 dni roboczych po ogłoszeniu oficjalnych wyników. Licząc ze tydzień ma 5 dni roboczych, więc pieniądze będą za 4 tygodnie + jeden dzień czyli 14-go października.szmogurt pisze:Witam

Zwracam honorrafino pisze:Regulamin mówił o 21 dniach kalendarzowych a nie roboczych, więc w tym artykule jest błąd. Tak czy inaczej brok "ma nadzieję, że nagrody zostaną wypłacone do końca września". Zobaczymy co z tego wyjdziemarekpast pisze:Jak sami napisali w artykule "Wyniki - Letnia Liga GO4X" i co było w regulaminie, pieniądze zostaną zaksięgowane 21 dni roboczych po ogłoszeniu oficjalnych wyników. Licząc ze tydzień ma 5 dni roboczych, więc pieniądze będą za 4 tygodnie + jeden dzień czyli 14-go października.szmogurt pisze:Witam
Do którego dnia września zostaną zaksięgowane nagrody na rachunkach ?Jakoś czuję że nastąpi to dokładnie 4 października czyli 21 dni kalendarzowych od publikacji wyników.

No jestem w szoku i mile zaskoczony, bo nastawiałem się na wygraną za miesiąc, a tu masz... taka niespodziewanka. Na wielki plus dla broka.rafino pisze:
Zwracam honorDziś przed 15 brok wypłacił nagrody
Co jak co, ale tego się nie spodziewałem. Alior nie dotrzymał nawet regulaminowego terminu wypłat a tu mamy wypłatę ponad 2 tygodnie przed czasem. Brawo !

Dziekujemyrafino pisze:Zwracam honormarekpast pisze:No jestem w szoku i mile zaskoczony, bo nastawiałem się na wygraną za miesiąc, a tu masz... taka niespodziewanka. Na wielki plus dla broka.rafino pisze:
Zwracam honorDziś przed 15 brok wypłacił nagrody
Co jak co, ale tego się nie spodziewałem. Alior nie dotrzymał nawet regulaminowego terminu wypłat a tu mamy wypłatę ponad 2 tygodnie przed czasem. Brawo !
<bravo>
Dziś przed 15 brok wypłacił nagrody