0 swap
http://instaforex.com/forex-swap-free.php
Bez limitów do MC czy też SO, a mozę do czasku bankructwa firmy..
firma płaci Ci co miesiąc 6-13 % miesięcznie .. jak trzymasz dłuzęj propnuje negocjacje
Jeden z brokerów zaoferował mi 18% w drodze konsultacji dla segregowanego konta.
Insta ma dziwną politykę lewara i nie polecam tego brokera, czemu to dużo by pisać ..
Bez limitów do MC czy też SO, a mozę do czasku bankructwa firmy..
firma płaci Ci co miesiąc 6-13 % miesięcznie .. jak trzymasz dłuzęj propnuje negocjacje

Jeden z brokerów zaoferował mi 18% w drodze konsultacji dla segregowanego konta.
Insta ma dziwną politykę lewara i nie polecam tego brokera, czemu to dużo by pisać ..
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Ten broker nie wypłaca depozytów więc szczerze go odradzam.Tomek pisze:Pytam o wszystkich których znacie. Wysłałem pytania do m in 1pipfix oraz Baselfinancial i od tygodnia cisza
InstaForex słynie z cieńkiej realizacji zleceń ale może na tym Ci nie zależy.
Tak czy inaczej, ciężko będzie znaleźć wiarygodnego i w miarę dobrego brokera, który nie nalicza swapów.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec