Z demo Na real :)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Z demo Na real :)

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

To już wiem w jaki sposób chcę grać :) Rachunek demo gdy wyjdzie na prostą powrót na real, jeśli nie wyjdzie na prostą to MC i nowy demo rachunek tylko że wtedy przed powrotem musi być demo x2 :D no to jedziem, bo chcę na real.

Obrazek

to tak żeby nie było pomieszania z poplątaniem w moim drugim dzienniku który miał być od reala.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Po co ten post?

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Darkey a jaką technikę gry obrałeś przyjacielu?

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Pierwsze wejścia w oparciu o nowy system oparty na ZL, wejścia m5-m15 obserwacja, w1, d1, h4, h1
Obrazek

Jak widać początkowo dałem się głupio wyciąć na SL, zapomniałem że SL 5-6 to tragedia myślę że 10 max 15 w zupełności wystarczy.

1x SL -6
1xTP +18 zdjęte przed ostatnim dołkiem

Alarmy rozłożone na odpowiednich poziomach i czekam.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2012, 09:32 przez Darkey, łącznie zmieniany 2 razy.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

ZL to niestety nie moja bajka więc od czasu do czasu raczej popisze jakieś głupoty niż rady odnośnie systemu ale trzymam kciuki jak najszybszego wyprostowania demo i wejścia na real :)

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Cadermo pisze:Po co ten post?
A żebyś miał zagadkę na noc miszczu, pozwoli Ci ją rozwikłać pierwszy post/wstęp.

Ink.

Witam, Jak wyżej ZL :) tylko na niej zamierzam się skupić. :)
Edit: Dzięki Ink., nie zabraknie tu również S/R :wink: wszelkie uwagi zawsze mile widziane :) zapraszam w wolnych chwilach.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Darkey trzymaj się jednej metody dobrze kombinujesz. Powodzenia

Dlaczego zaśmiecasz mu dziennik? znowu spamujesz bez sensu, już ci powiedziałem, jak nie wiesz co napisać to nie pisz nic, krótko zwięźle i na temat.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

brother również dzięki :)
Cadermo nie uznają zasady że lepiej mądrze milczeć niż głupio gadać :D

teraz mam taką sytuację alarm się drze i strach wchodzić

Obrazek

decyzja o nie braniu S okazała się słuszna, poczekałem ładnie na zamknięcie m5, po tym świeca jak na moje oko była za długa 9 pips przy 10 SL to gra nie warta świeczki, w dodatku wszędzie krzyczą nie łap spadających noży :) tak więc jedno SL uratowane, zastanawiam się nad L nie biorę narazie tylko paczę :) odbicia są spoko ale przebicia jeszcze nie grałem to odpuszczę i zobaczę co się będzie działo teoretycznie na powrocie do zielonej można by było łapać na jakieś doji z m1
Ostatnio zmieniony 16 maja 2012, 10:22 przez Darkey, łącznie zmieniany 1 raz.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

brother pisze:Dlaczego zaśmiecasz mu dziennik?
Dlatego ,że na samym początku ten temat był w czasówkach panie mądry :D
brother pisze:już ci powiedziałem
Przepraszam panie władzo :cry: To jak zejdziemy z tych 500zł mandatu do 200 ? :D

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Jednak można było łapać L :) na przyszłość będę wiedział.
Cadermo pisze:na samym początku ten temat był w czasówkach
nie potwierdzam ani nie zaprzeczam jeśli się pomyliłem to mod który przenosił może potwierdzić rację Cadermo.

Edit: wracając do tematu 3x SL -9, -10 i -9 :D później zobaczę co spaprałem, cena tańcuje na tym 2721 okropnie zadowalające jest to że przy wejściach łamałem zasady :)
Ostatnio zmieniony 17 maja 2012, 08:29 przez Darkey, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ