Wuza Day trading vol.2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
xspojlerx
Pasjonat
Pasjonat

Re: Wuza Day trading vol.2

Nieprzeczytany post autor: xspojlerx »

A co sądzicie o tym

http://akademia.investio.pl/lukasz-fijo ... kcjach.htm

Łukasz Fijołek chwali się tam niezłą skutecznością

Awatar użytkownika
xlusiv
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: xlusiv »

xspojlerx pisze:A co sądzicie o tym

Tylko jeszcze niech gość podepnie konto pod myfxbbok lub forexfactory by ten wynik był wiarygodny :wink:

http://www.myfxbook.com/members/xlusiv/xlusiv/1090850
Nic na zewnątrz nie daje spełnienia. Co najwyżej może je aktywować.
Obrazek

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

xspojlerx pisze:A co sądzicie o tym

Zabierz jakieś miłe dziewcze na weekend , lepiej kase spożytkujesz. Widziałem te jego szkolenie, znajomy mi podesłał bo się skusił, powiem tak, gość powinien za to rok latryny czyścić i mieć zakaz pisania na forach i w internecie.

Awatar użytkownika
Venomouss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Venomouss »

Microbi pisze:
Zabierz jakieś miłe dziewcze na weekend , lepiej kase spożytkujesz. Widziałem te jego szkolenie, znajomy mi podesłał bo się skusił, powiem tak, gość powinien za to rok latryny czyścić i mieć zakaz pisania na forach i w internecie.
:mrgreen: zalatwila mnie Twooja rekomendacja :564:

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

jak_zyc
Pokaz ze masz kapital. Wtedy zrobimy zaklad, inaczej spadaj na drzewo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

jak_zyc
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jak_zyc »

Hahahaha... od razu spadaj na drzewo... Tak jak byś myślał, że tylko Ty masz kasiorę 8) Ile chcesz, żeby ci pokazał? 10, 20, 50, może 100k? Mogę jeszcze więcej, ale ta reszta czyli 96,5% jest w innych miejscach ulokowana, jak u ciebie. W sumie to nawet bym się skusił na granie odwrotnie niż Ty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Wtedy nie będzie wchodził w grę jakiś tam tylko tysiączek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 12 gru 2014, 18:03 przez jak_zyc, łącznie zmieniany 1 raz.
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

Szwajcar nie przyjmuje zakladu

jak_zyc
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jak_zyc »

No wiadomo. Bo to by były jajca jakich te forum nie widziało. Ja by zarobił, a guru MC tak jak ostatnio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!

Awatar użytkownika
Sterling
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Sterling »

Witaj Wuza
Świeży jestem zarówno na forum jak i samym forexie, jednak Twoja decyzja jest moim zdaniem błędna i oparta na zrezygnowaniu, spowodowanym stratą tych 44k (jeśli dobrze rozumiem).
Popełniłeś błąd - ok - prosta sprawa, każdemu się zdarza. Zrób sobie przerwę, jeśli czujesz obrzydzenie do Fx (a pewnie czujesz po tej stracie). Wróć po odpowiednim czasie świeży i pogodzony ze stratą. Wyciągnij z porażki wnioski, przeanalizuj swoje wejścia/wyjścia, samą strategię itd.
Wbrew temu co twierdzi tutaj większość - Twoim problemem nie jest podejście do gry (setki, tysiące procent zysku zamiast tak tu rekomendowanych przez niektórych kilku).
MOIM ZDANIEM prawie zawsze problemem jest samo wykonanie. Twoja strata jest proporcjonalna do stopnia podejmowanego ryzyka - Panowie cieszący się z kilku procent też odnoszą podobne porażki. Jedyna różnica w tym, że są to mniejsze %, podobnie jak proporcjonalnie mniejsze są ich zyski.
Nie ma nic złego w Twoim podejściu, kuleje samo wykonanie, technika nad którą trzeba zwyczajnie popracować, bo bez tego faktycznie przeradza się to w hazard.
Doświadczenie mam nikłe, ale powyższe trzy grosze myślę że może wtrącić każdy, bo są to kwestie oczywiste, jednakże niestety przez niektórych konserwatywnych traderów pomijane.
Liczę na to, że wrócisz do gry - w lepszym, przemyślanym stylu.
Pozdrawiam serdecznie ;)
- Sterling
Obrazek

GawronB
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GawronB »

jak_zyc pisze:No wiadomo. Bo to by były jajca jakich te forum nie widziało. Ja by zarobił, a guru MC tak jak ostatnio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Boże Święty widzisz (czytasz) i nie grzmisz :!:
Zaczyna się . Mało rozgarnięty ( czytaj głupek) próbuje rozsądnego (czytaj mądrego) sprowadzić do swojego poziomu a potem zniszczyć doświadczeniem . Klasyczny przykład .
Szwajcar masz klasę i wiedzę nie warto się wdawać w polemiki z ......

ODPOWIEDZ