Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)
Re: Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)
Dzisiaj rano ściągałem tabelkę i wprowadzalem poziomy, na wszystkie cztery pary które obserwuję... robie to co rano, updejtując ich wartości. Dałbym sobie uciąć głowę i nie tylko, że wprowadziłem aktualne, a pojawiły sie wczorajsze... sam nie wim już, czy nie konfabuluję
Oczywiście masz rację, wyszedłem na głupka, w sumie nie pierwszy raz, więc bardzo nie boli... wprawa i rutyna...
Będę musiał po prostu kontrolować to lepiej.... albo przejde na inną platformę, bo i tak czeka mnie zmiana broka, nie sądzę żebym odzyskał pieniądze z Irona....
Oczywiście masz rację, wyszedłem na głupka, w sumie nie pierwszy raz, więc bardzo nie boli... wprawa i rutyna...
Będę musiał po prostu kontrolować to lepiej.... albo przejde na inną platformę, bo i tak czeka mnie zmiana broka, nie sądzę żebym odzyskał pieniądze z Irona....
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
może jak kreskę przestawiałeś to się nie przestawiłajackub pisze:Dzisiaj rano ściągałem tabelkę i wprowadzalem poziomy, na wszystkie cztery pary które obserwuję... robie to co rano, updejtując ich wartości. Dałbym sobie uciąć głowę i nie tylko, że wprowadziłem aktualne, a pojawiły sie wczorajsze... sam nie wim już, czy nie konfabuluję

z ucięciem głowy i nie tylko... to bym raczej nie ryzykował

w żadnym wypadku na głupka, bo ten się nie myli kto nic nie robi, a w każdym wypadku nauka kosztuje i nic na to się nie poradzi

wracając do kabla to zrobili pełny zasięg tej L od kreski do kreski (D_Pivot - W_Pivot)

może na USDJPY będzie S po przebiciu i zamknięciu poniżej D_Pivot 119.04 (tabelka 119.03), bo układy są na S

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Kurczę, sam nie wiem ja przestawiam kreski wpisując we właściwościach poziom, nie przeciągam ich sam...
Najprawdopodobniej jednak nie wypełniłem kabla, bo wszystkie inne pary są OK, tylko kabel...
Tak patrze teraz na UJ, ale włączyłem sobie Marketscope z Trade Station..
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc i za cierpliwość ... pozwole sobie jednal pozadawać troche pytan , ale to później...
Najprawdopodobniej jednak nie wypełniłem kabla, bo wszystkie inne pary są OK, tylko kabel...
Tak patrze teraz na UJ, ale włączyłem sobie Marketscope z Trade Station..
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc i za cierpliwość ... pozwole sobie jednal pozadawać troche pytan , ale to później...
Jak na Edku przekręcą świeczkę H4 na spadkową to umrę.... ze śmiechu.
A tak na poważnie to nie wyobrażam sobię dalszych wzrostów na edku bez liźnięcia 1.0700 - 1.0650.
No ale jak wywalą mi 1.0900 to:
L 1.0902
SL 1.0880
TP 1.1050
Póki co jednak dalej short w grze.
A tak na poważnie to nie wyobrażam sobię dalszych wzrostów na edku bez liźnięcia 1.0700 - 1.0650.
L 1.0902
SL 1.0880
TP 1.1050
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
drażnią się ze mną na kablu... znów uciekła L
powieniem się skupić właśnie na kablu i ujku, bo w tabelce nadal czerwono a koniec miesiąca coraz bliżej
klient nasz pan...

powieniem się skupić właśnie na kablu i ujku, bo w tabelce nadal czerwono a koniec miesiąca coraz bliżej

klient nasz pan...

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
mogą przy danych D_Pivot 1.0929 zaliczyć a dopiero tutaj rozegrać i pokazać co dalejKusus pisze:Jak na Edku przekręcą świeczkę H4 na spadkową to umrę.... ze śmiechu.
L 1.0902
SL 1.0880
TP 1.1050

Owszem. Ale wiem jedno... nie ma bata żebyśmy się zamknęli tutaj...niemiaszek pisze:mogą przy danych D_Pivot 1.0929 zaliczyć a dopiero tutaj rozegrać i pokazać co dalejKusus pisze:Jak na Edku przekręcą świeczkę H4 na spadkową to umrę.... ze śmiechu.
L 1.0902
SL 1.0880
TP 1.1050
Albo okolice 1.0950 i wyżej albo poniżej 1.0800....
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
kiszka na maxa...
koniec tygodnia, miesiąca, kwartału... dodatkowo w Japonii koniec roku fiskalnego, więc jak Janet o 20:45PL nie ruszy rynkiem to za wiele się może nie wydarzyć

koniec tygodnia, miesiąca, kwartału... dodatkowo w Japonii koniec roku fiskalnego, więc jak Janet o 20:45PL nie ruszy rynkiem to za wiele się może nie wydarzyć

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
na USDJPY fake trzasnęli, ponieważ układy są na S(H1 i M5), było przebicie D_Pivot i zamknięcie M5 pod, nawet zamknięcie H1 było pod ale bliskość M_Pivot zrobiło robotę, że nie dali rady
nie często są takie sytuacje na ekg, ale się zdarzają, więc czujność to podstawa i tylko wykres z kreskami prawdę powie w co wchodzić a co odpuścić

nie często są takie sytuacje na ekg, ale się zdarzają, więc czujność to podstawa i tylko wykres z kreskami prawdę powie w co wchodzić a co odpuścić

Obawiałem się tego rodzaju akcji na UJ, MP mógł nabroic i nabroił... wziąłem tylko kawałek kabla po powtórnym wejściu, ale tez tylko do WP...