Ichimoku

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
pawlilimicimited

Nieprzeczytany post autor: pawlilimicimited »

Jak widać wygodnie wam mi wmówić no ale cóż, nie jestem od tego żeby wam udowadniać. I mam to w głębokim poważaniu. Łatwiej gra się na demie i wykazywać cudze błędy tym samym ucząc kogoś jak powinien grać.

Jaki interes miałbym w tym aby tak robić - pewnie wiecie lepiej. Trudno mi was oskarżać bo nie czepiam się tego bo nie moja brocha :)

Sam na szczęście sobie płacę rachunki i nie z dema czy też z innej pracy. A udowadniać nikomu nie muszę bo i po co. Więc gadajcie zdrów. Niech wam wyjdzie bokiem i pysznijcie się tym jak chcecie.

I co z tego? Ja wiem że zmieniłem jedno zlecenie w kolorach i tak pokazałem, nie miałbym w tym interesu absolutnie żadnego. No ale cóż sami wiecie swoje.

Poza tym napisałem że zmieniłem kolory więc dajcie sobie pożyć dłużej grając dla siebie według swoich zasad. Widzicie jak łatwo komuś zasrać twarz nie widząc własnego shitu demowego. To jest straszne.

Pozdrawiam demowiczów

pawlilimicimited

radoslav47 pisze:Pawel nie jedz tak ostro bo dostaniesz warna a tego bysmy nie chcieli :D

unikasz tez caly czas odpowiedzi na pytanie moje i seby

btw. czy na ichimoku mozna tez grac na niskich interwalach ?
Czy można - tego nie wiem - pytajcie tych co grają.
Wyniki też wyciąłem Radku???
Hm.... wiem, napiszesz - TO JEST DEMO!!!!
Wpadnij na inny pomysł i wyślij do mnie maila. Po prostu żenada, masz tyle lat, tyle doświadczenia a zachowałeś się jak ograniczony ktoś, kto nie dopuszcza innych myśli. Szkoda mi cię chłopczyku.
A czy mnie zablokują? Nie dbam o to, bo nawet jeśli to i tak dowiedziesz że ograniczenie sięga jeszcze głębiej.

Pamiętaj że na tym fotku mogłem zrobić tak samo wycięcie. Tylko kiedy i jak...? Ah... przelicz proszę 100 pipsów czy więcej na s/l bo wiesz, jesteś skrupulatny.

Po prostu idiotyzm.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2012, 01:37 przez pawlilimicimited, łącznie zmieniany 1 raz.

pawlilimicimited

Radku, zamknij twarz bo już nie mam argumentów na twój temat. Po prostu przeholowałeś. To jest temat ICHIMOKU a nie dział dla niedowiarków.
Takie spamy masz na tym forum dość dużo i nie chodzę za tobą aby się pokazać z dwiema pochwałami czy mnóstwem postów.

Inni już zaprzestali bo stwierdzili że nie ma sensu ze mną pisać i siedzą jak normalni ludzi. Ty za to pokazujesz swoje idiotyczne nabijanie wręcz spamowane posty które nic nie wnoszą do działu ICHIMOKU.

Kulturalnie proszę cię zamknij jadaczkę skoro nie możesz przyjąć do wiadomości że jestem kimś kto nie może rozróżnić kolorów szczególnie gubię się przy czerwonych i pochodnych kolorach. I muszę dwa razy więcej przesiedzieć nad wykresem bo wolniej wchodzi mi wiedza. Więc uszanuj to co jest w dziale. Jeśli mnie zablokują czy jakkolwiek ostrzegą to tylko dlatego że ktoś nieumiejętnie w dupie ma porządek działu Ichimoku i braku zrozumienia na twoje pytanie dlaczego zmieniać kolory itd. Na prv napisałem ci dość delikatnie więc tutaj zwracam uwagę. To forum jest dodatkiem a widzę że dla ciebie tlenem.

Proszę, zamknij się jeśli potrafisz docenić swoją ciszę bo inni się docenili i pokazali ogromną klasę.
A zamiast moich analiz będzie shit. Będą za to inni dawali. I tak tego niezrozumiesz więc liczę się z tym.

Drugim absurdem jest to że mam prawo jazdy i jeżdżę nawet lepiej niż niejeden kierowca pomimo przejechanych kilkunastu razy trasy z Wrocławia do Pescary we Włoszech. - życie składa się z takich absurdów więc wyluzuj.

W sumie jak widzę to na forum jesteś dość niezrozumianym forumowiczem i nie tylko za mną chodzisz. Uzin2 tak samo nie wiedział o co chodzi a pierdoły pisząc że PA to gra bez wskaźników to już szczególny zwłaszcza że kiedyś za to oberwałem >>konkretnie za szerzenie nieprawdziwych i oczywistych informacji<< Może w twoich oczach inni się zgadzają no ale cóż.

Dodano po 33 minutach:

DZIĘKUJĘ ZA NIEKTÓRYCH FORUMOWICZÓW KTÓRZY NIE POTRAFIĄ ZROZUMIEĆ ALE JEŚLI KTOŚ IDIOTYCZNIE NIE POTRAFI ODPUŚCIĆ TO JA ZBIERAM SWOJE ZABAWKI.

Mam nadzieje że Radku dasz innym świeższe powietrze po wyjściu z tematu. A reszta już jakoś pójdzie.

Dziękuję wam forumowiczom.

Awatar użytkownika
SAMCZYK
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: SAMCZYK »

Ktoś może skalpuje na ichimokoo?

Dodano po 16 godzinach 42 minutach:

Widzę TRADER że skalpujesz, ja także ale na m1 i metodą 100% / 20% z jednym wejściem dziennie.

Inwestorest
Uczestnik
Uczestnik

Pytanie o książkę Gabora Kovacsa

Nieprzeczytany post autor: Inwestorest »

Witam.
Mam pytanie - czy ktoś może mi przesłać na priva Ichimoku Beginner by Gabor Kovacs. Próbowałem ściągnąć z Internetu, ale jakoś mi to nie wychodzi :? .
Osobno pragnę podziękować osobom, które umożliwiły skorzystanie z video kursu :P
Pozdrawiam
Ryszard

Awatar użytkownika
adapi
Gaduła
Gaduła

Re: Pytanie o książkę Gabora Kovacsa

Nieprzeczytany post autor: adapi »

Inwestorest pisze:Witam.
Mam pytanie - czy ktoś może mi przesłać na priva Ichimoku Beginner by Gabor Kovacs. Próbowałem ściągnąć z Internetu, ale jakoś mi to nie wychodzi :? .
Ryszard
Po prostu trzeba kliknąć w link i cierpliwie czekać. Ichimoku Beginner by Gabor Kovacs

Awatar użytkownika
SAMCZYK
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Pytanie o książkę Gabora Kovacsa

adapi pisze:
Inwestorest pisze:Witam.
Ryszard
Po prostu trzeba kliknąć w link i cierpliwie czekać. Ichimoku Beginner by Gabor Kovacs
Głód został zaspokojony. Można się cieszyć.
Każda strategia jest rozdawana za plecami tych co tworzą. BAZ, Fontanna, Scalp fXlamera za darmola.
A święcą fałszywe zagrywki jak to na navigatorze.
A chcą sobie prestiżem nagradzać. I netykiety uczyć. heheheheheh...

Inwestorest
Uczestnik
Uczestnik

Pytanie o książkę Gabora Kovacsa

Nieprzeczytany post autor: Inwestorest »

Po prostu trzeba kliknąć w link i cierpliwie czekać.
Serdecznie dziękuję. Kliknąłem, cierpliwie poczekałem i mam :D
Ryszard

Awatar użytkownika
phungus
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: phungus »

Qni pisze:Ja na swojej plaformie GFT moge dodawac oprocz Ichimoku, takze pojedyncze jego elementy,
Hej,
Czy robisz to w DealBooku ? Mógłbyś zdradzić przepis jak to robisz ?
W ogóle nie mogę znaleźć Ichimoku...:-(

Pozdro,
ph.

Awatar użytkownika
SAMCZYK
Stały bywalec
Stały bywalec

Systemowy na platformie to:
ICHIMOKU KINKO HYO

W tym dziale:
14 strona i ichimokukolorowy.

Ogólne zagadnienia Ichimoku:
google.pl

Generalnie:
fora forex i tematyka ichimoku.

Czy coś pominąłem?
Każda strategia jest rozdawana za plecami tych co tworzą. BAZ, Fontanna, Scalp fXlamera za darmola.
A święcą fałszywe zagrywki jak to na navigatorze.
A chcą sobie prestiżem nagradzać. I netykiety uczyć. heheheheheh...

ODPOWIEDZ