DayTrading: Środa 22.10.2014
Re: DayTrading: Środa 22.10.2014
ech, cienizna a nie spadki na indeksach... liczyłem że SP500 zjedzie przynajmniej do poziomu 1900, DAX do 8700, a tu prawie cały dzień jakaś zapyziała konsola... teraz coś się niby ruszyło, no ale już nic konkretnego raczej nie wykminią 

sp wsparcie 1920, poniżej powinniśmy jechać dalej w dół
Kanadyjski żołnierz został postrzelony w Ottawie. Nieznany sprawca postrzelił go przed pomnikiem bohaterów wojennych, a następnie udał się w kierunku budynku parlamentu i tam oddał kolejne strzały. Jak informuje TVN24, jeden z napastników został zastrzelony w budynku parlamentu, a drugi bądź kilku innych pozostaje na wolności. Z budynku parlamentu ewakuowano premiera Kanady.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
adk77 pisze:sp wsparcie 1920, poniżej powinniśmy jechać dalej w dół
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
pozamykalem stare shorty bedzie chyba lepsz okazja d odobrani znowu
davidfx wprowadzono nawet stan antyterrorystyczny bo ponoć był to islamista, a to któryś przypadek jak złapali kogoś w cad w tym tygodniu ponoć
Nauka nauka nauka....... 

A to było może po tej świecy H1?santo pisze:davidfx wprowadzono nawet stan antyterrorystyczny bo ponoć był to islamista, a to któryś przypadek jak złapali kogoś w cad w tym tygodniu ponoć
Goście się wku--li jak ich w -uja robią.
będzie?Nowy123 pisze:pozamykalem stare shorty bedzie chyba lepsz okazja d odobrani znowu
a ja mam wrażenie że nie mają komu oddawać towaru, frajerów na rynku coraz mniej,
kto miał w US kredyt wziąć pod akcje to już wziął,
chyba że masz na myśli szybkie podciągnięcie 30 min przed końcem sesji, to się zawsze zdarzyć może
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Już połowa spowrotem zjedzona.jasiek13n pisze:apropos CADA to przypominam że o 21:30 przemówienie Pana Poloz'a więc kto wie może wrócimy do punktu z przed tej manipulacji
Zaraz ten Poloz będzie gadał.
Zdziebko późno w L wszedłem, ale jest plus zabezpieczony.