DayTrading: Środa 10.05.2017
- F-You Money
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 10.05.2017
Wskaźniki biorą dane z innych wskaźników, gotowych i są tylko ich pochodnymi, wszystko jest dostępne na platformach transakcyjnych, jedne są lepsze drugie gorsze, jedni używają takich inni innych, jednakże tutaj jak ktoś słyszy wskaźnik czy strategia przy ich użyciu to dostaje białej gorączki, najlepiej jest dłubać w nosie i patrzeć na pusty wykres, też najłatwiej...
Zgodzę się również, ze chodzi o powtarzalność, tylko o to chodzi przy "Grallu". Też nie wszystko mogę czy chcę napisać.
Młodzież wchodzi na S na rzeźniku przy przebiciu 137,14
Zgodzę się również, ze chodzi o powtarzalność, tylko o to chodzi przy "Grallu". Też nie wszystko mogę czy chcę napisać.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Młodzież czyli ty?F-You Money pisze:Wskaźniki biorą dane z innych wskaźników, gotowych i są tylko ich pochodnymi, wszystko jest dostępne na platformach transakcyjnych, jedne są lepsze drugie gorsze, jedni używają takich inni innych, jednakże tutaj jak ktoś słyszy wskaźnik czy strategia przy ich użyciu to dostaje białej gorączki, najlepiej jest dłubać w nosie i patrzeć na pusty wykres, też najłatwiej...
- F-You Money
- Pasjonat
Ja już mam S, młodzieżom nazywam osoby grające na przebicia, ustawiają oczekujące pozycje poniżej/powyżej liń S/R, Na tym kończy sie ich wiedza, na narysowaniu poziomej kreski, chcą zarabiać milionyd4mian7 pisze:Młodzież czyli ty?F-You Money pisze:Wskaźniki biorą dane z innych wskaźników, gotowych i są tylko ich pochodnymi, wszystko jest dostępne na platformach transakcyjnych, jedne są lepsze drugie gorsze, jedni używają takich inni innych, jednakże tutaj jak ktoś słyszy wskaźnik czy strategia przy ich użyciu to dostaje białej gorączki, najlepiej jest dłubać w nosie i patrzeć na pusty wykres, też najłatwiej...

PS otwarli, tym razem im się upiecze, ale i tak oddadzą wszystko plus nawiązka, bo w graniu na przebicia i suchej tzw.PA nie ma żadnej powtarzalności
Ostatnio zmieniony 10 maja 2017, 12:55 przez F-You Money, łącznie zmieniany 1 raz.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
AUD JPY H4 możliwy RGR, do obserwacji 
natomiast kabel odbił od oporu oraz podwójny szczyt oraz spadająca gwiazda na H4

natomiast kabel odbił od oporu oraz podwójny szczyt oraz spadająca gwiazda na H4

Ostatnio zmieniony 10 maja 2017, 12:57 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Fanatyk
_Kerad_ pisze:Tomasz196407 pisze:nie wrzuce,
wszystko napisałem
bardziej bym upatrywał ruchu...
w duzej fali spadkowej która sie rozpoczeła od od 55 ceny 21.02.17
korekty sa zawiłe szczególnie płaskie i granie na ruch korekcyjny wzmaga ryzyko
Dzięki Tomasz za info i technicznie może to tak wyglądać jak piszesz ale ja fundamentalnie zagrałem
Już część zysku "skonsumowałem" zainkasowałem a 1 lot jest zabezpieczony na plus i teraz czekam co się pojawi
Kabla meczę na S żeby koledze na rzeźniku pomóc

Damian nie chce wrzucac tu wykresów,
obiecałem sobie
Przyimij takie cos ruch całej 5tki spadkowej jest korygowany korekta prostą czyli 535
zazwyczaj 38.2-50 całego spadku
wiec sam zobacz na wykresie 53.7 poczatek układu , 43.7 koniec układu
teraz rozciag fibo i zobaczysz sam
to ty lepiej zrobiłeś jak jedziesz na stracie? nie rozumiemF-You Money pisze:Ja już mam S, młodzieżom nazywam osoby grające na przebicia, ustawiają oczekujące pozycje poniżej/powyżej liń S/R, Na tym kończy sie ich wiedza, na narysowaniu poziomej kreski, chcą zarabiać milionyd4mian7 pisze:Młodzież czyli ty?F-You Money pisze:Wskaźniki biorą dane z innych wskaźników, gotowych i są tylko ich pochodnymi, wszystko jest dostępne na platformach transakcyjnych, jedne są lepsze drugie gorsze, jedni używają takich inni innych, jednakże tutaj jak ktoś słyszy wskaźnik czy strategia przy ich użyciu to dostaje białej gorączki, najlepiej jest dłubać w nosie i patrzeć na pusty wykres, też najłatwiej...
- marcinmijagi
- Pasjonat
@@@
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cytaty, pipsów nie dają.
-- Dodano: 10 maja 2017, 12:58 --Tomasz196407 pisze:_Kerad_ pisze:Tomasz196407 pisze:nie wrzuce,
wszystko napisałem
bardziej bym upatrywał ruchu...
w duzej fali spadkowej która sie rozpoczeła od od 55 ceny 21.02.17
korekty sa zawiłe szczególnie płaskie i granie na ruch korekcyjny wzmaga ryzyko
Dzięki Tomasz za info i technicznie może to tak wyglądać jak piszesz ale ja fundamentalnie zagrałem
Już część zysku "skonsumowałem" zainkasowałem a 1 lot jest zabezpieczony na plus i teraz czekam co się pojawi
no to do konca kokrektky jeszcze ho ho
Kabla meczę na S żeby koledze na rzeźniku pomóc![]()
![]()
Damian nie chce wrzucac tu wykresów,
obiecałem sobie
Przyimij takie cos ruch całej 5tki spadkowej jest korygowany korekta prostą czyli 535
zazwyczaj 38.2-50 całego spadku
wiec sam zobacz na wykresie 53.7 poczatek układu , 43.7 koniec układu
teraz rozciag fibo i zobaczysz sam
Tomek, to jeszcze do konca korkety duzo
Ryszard Ty Rekinie!!F-You Money pisze:Wskaźniki biorą dane z innych wskaźników, gotowych i są tylko ich pochodnymi, wszystko jest dostępne na platformach transakcyjnych, jedne są lepsze drugie gorsze, jedni używają takich inni innych, jednakże tutaj jak ktoś słyszy wskaźnik czy strategia przy ich użyciu to dostaje białej gorączki, najlepiej jest dłubać w nosie i patrzeć na pusty wykres, też najłatwiej...
zawsze mnie Twoje owiane tajemnicą posty zadziwiają, porywają i skłaniają do refleksji...
Jesteś jedynym w swoim rodzaju trejderem!!!
Rysiek Power!

pochodne pochodnych ceny... cudaczny człowieku, 10 figur temu pisałeś o szortach na rzeźniku, teraz wrzucasz buble ze stratnymi pozycjami, z których na bank wyszedłeś na plus, bo Ci pewnie broker oferuje darmową anulację pozycji, albo ch. wie co ....
Pytam po raz kolejny! Czy udało Ci się z tego demo w końcu wypłacić, czy dalej broka po sądach ciągasz?
ps. EURAUD S,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
- Fanatyk
@damian
wiec zatem graj, nie pytaj
cel mojego postu osiągnałem a nie było to napewno wskazanie pozycji sell czy buy tylko uswiadomienie w jakim jestesmy trendzie, i co powinno sie robić
wiec zatem graj, nie pytaj

cel mojego postu osiągnałem a nie było to napewno wskazanie pozycji sell czy buy tylko uswiadomienie w jakim jestesmy trendzie, i co powinno sie robić