edek h4, kanał na kablu też w góręneonisan pisze: pokazują że powinna się umacniać. Ale czegoś takiego nikt się chyba nie spodziewał.
zakładam sie o piwko ze Ci tego stopa wybija czego oczywiście Ci nie życzę... nie zobaczymy 1.34...BOCZEK pisze:edek h4, kanał na kablu też w góręneonisan pisze: pokazują że powinna się umacniać. Ale czegoś takiego nikt się chyba nie spodziewał.co tu pokazywać
seej, jade na wode
A dokąd może dojść, bo nie wiem gdzie stopa ustawić?atlanticos pisze:zakładam sie o piwko ze Ci tego stopa wybija czego oczywiście Ci nie życzę... nie zobaczymy 1.34...BOCZEK pisze:edek h4, kanał na kablu też w góręneonisan pisze: pokazują że powinna się umacniać. Ale czegoś takiego nikt się chyba nie spodziewał.co tu pokazywać
seej, jade na wode
Smiesznie by bylo jakby wlasnie LM zaliczyl przypadkiem SLatlanticos pisze:a ja pisałem wczoraj ze wg mnie to ostatnie podejście pod ten poziom (TL) dla spóźnialskich i kto nie wykupił miejsca w pierwszej klasie to teraz tylko w korytarzu
-- Dodano: 07 sie 2013, 08:46 --
moze tak?chartigan pisze:Jak daleko na południe polecimy z kablem ?
http://comparic.pl/listings/bank-of-ame ... el-1-4783/
wydaje sie ze zaliczylkiela pisze:Smiesznie by bylo jakby wlasnie LM zaliczyl przypadkiem SL
są rekiny, orki, wieloryby a i tak je płetwal zerujeatlanticos pisze:wydaje sie ze zaliczylkiela pisze:Smiesznie by bylo jakby wlasnie LM zaliczyl przypadkiem SL![]()
![]()
![]()
moze dlatego ze sie pochwalili gdzie go mają i ktoś zapolował