DayTrading: Poniedziałek 30.05.2016
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Poniedziałek 30.05.2016
Kiwi zamkniety na plus 40 jeszcze w czwartek przed wyjazdem. Zejdz na ziemie. Podobno uwazasz sie za yntylygenta a nie rozumiesz prostego "bez odbioru". Jestem po podrozy i nie chce mi sie prowadzic z Toba dyskusji o niczym. Od jutra kolejne lekcje mistrzu. Bez odbioru
- fx-technik
- Fanatyk

banan_czikita pisze:Kiwi zamkniety na plus 40 jeszcze w czwartek przed wyjazdem. Zejdz na ziemie. Podobno uwazasz sie za yntylygenta a nie rozumiesz prostego "bez odbioru". Jestem po podrozy i nie chce mi sie prowadzic z Toba dyskusji o niczym. Od jutra kolejne lekcje mistrzu. Bez odbioru

A co z twoim targetem, o którym pisałeś, że musi być jeszcze tego dnia?
Nic nie wiesz, kolego.
Błądzisz jak większość i bierzesz ile fuks ci da!
PS.
Jeżeli chcesz bez odbioru, to nie wstawiaj personalnych docinek.
Wtedy i ja nie będę.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Gdyby nie amerykanie, to giełdy trzeba by było zamknąć..
-- Dodano: 30 maja 2016, 20:36 --
Na WTI dwa małe wiselce..chyba dobry czas na małą S..
-- Dodano: 30 maja 2016, 20:39 --
Ale zaraz, jutro wtorek.. zapasy. Ustawią się wysoko, ale najpierw musza chyba zrobić korektę.. Czyli OK.
Ale zaraz, jutro wtorek.. zapasy. Ustawią się wysoko, ale najpierw musza chyba zrobić korektę.. Czyli OK.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Jak jest przerwa w poniedziałek w USA to dane o zapasach przesuwają się o 1 dzień API we środę DoE w czwartekŚwieżak44 pisze:Gdyby nie amerykanie, to giełdy trzeba by było zamknąć..

Nie zapominaj że jutro ostatni dzień miesiąca i mogą na siłę ciągnąć do góry żeby świece miesięczne ładnie wyglądały

Na ropie od 1,5 tygodnia obowiązuje prosta zasada europa z rana nie pozwala na wzrosty ewentualnie troche pociągnie na dół później amerykanie próbują wyciągnąć do góry , dziś to samo zrobili .
Pamiętaj że we czwartek OPEC i zerowe szanse na kompromis to S w najbliższym czasie jak najbardziej na czasie

Generalnie to są te poziomy i na DAX-ie i na SP-500 i nawet na ropie, na które czekałem. Tutaj też ktoś pisał o 10350 na DAX-ie..Włąśnie taki obstawiałem tam max.. Nie zgadza się tylko sposób dojścia do tych poziomów, powolny, płaskie wykresy bez korekt.. Z tymi świecami miesięcznymi to nie wiedziałem. No dobra, jeśli tak to jutro pewnie klepną wszędzie te szczyty.. To też by pasowało do układanki.
-
- Fanatyk
[quote="Tomasz196407"]
uj,
wg mnie ....
złoto
uj,
wg mnie ....
złoto
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Świeżak44 pisze:Generalnie to są te poziomy i na DAX-ie i na SP-500 i nawet na ropie, na które czekałem. Tutaj też ktoś pisał o 10350 na DAX-ie..Włąśnie taki obstawiałem tam max.. Nie zgadza się tylko sposób dojścia do tych poziomów, powolny, płaskie wykresy bez korekt.. Z tymi świecami miesięcznymi to nie wiedziałem. No dobra, jeśli tak to jutro pewnie klepną wszędzie te szczyty.. To też by pasowało do układanki.
Ropa przymierza się do głębszej korekty , jak zaczną to robić to i indexy polecą . Ja na mocniejsze spadki przygotowuje się jak FED 15 czerwca podniesie stopy a do tego czasu mogą dla mnie jeszcze rosnąć .
Ale szczyt moga klepnąć wcześniej, a na 15. 06 ustawią się znowu przy jakiejś tam linii niżej. Pamiętaj jaki będzie wtedy strach... Tak, szczyt zrobią na pewno wcześniej, później będa grac pod FED.
Dałem dzisiaj sygnał na dax mam nadzieje ze ktos zarobiłfx-technik pisze:Dzisiaj, jak kto się nie załapał na Frankfurt, to teraz może sobie czekać do jutra.
Wielkich ruchów na DAX nie ma się czego spodziewać.
A na pewno nie Longi, dzisiaj, tzn. teraz.