DayTrading: Poniedziałek 24.12.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.12.2012
Ma ktoś wizje mocnego osłabienia EUR względem PLN ?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- ForexTig3r
- Maniak
Prognozy długoterminowe zapewne TAK, ale po co się pchać w EUR jak jest USDPLN?
Co zresztą raczej może nie mieć charakteru mocnego tąpnięcia tylko powolnego umacniania PLNów.
Nawet jeśli takowe nastąpi to bym się pchał po pierwszej takiej "fali".
Co zresztą raczej może nie mieć charakteru mocnego tąpnięcia tylko powolnego umacniania PLNów.
Nawet jeśli takowe nastąpi to bym się pchał po pierwszej takiej "fali".
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- MowmiSasiad
- Pasjonat
Dziś złotówka dziwnie osłabia się pomimo wzrostów na edku. Ciągle pocieszam się swapem razy 3 u mojego brokera, bo nie chce zamykać stratnych pozycji. Mam nadzieję, że jutro przy powrocie europy wrócimy do normalnej, odwrotnej korelacji edek względem usdpln. Co myślicie o możliwościach rozwiązania fiskalnego klifu?cugan pisze:Ma ktoś wizje mocnego osłabienia EUR względem PLN ?
Podchodziłbym do tego sceptycznieMowmiSasiad pisze: Co myślicie o możliwościach rozwiązania fiskalnego klifu?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Qrde to dzisiaj cały dzień platforma mi zapitala a ja się byczę nic się nie spodziewając.
3220
A już 3254 było.
3220
A już 3254 było.
@cugan
To jak to w końcu ma być?
1. Jest klif fiskalny, EUR/USD do góry, dolar osłabia się względem złotówki
2. Dogadają się i nie będzie KF, EUR/USD też do góry i też dolar osłabia się względem złotówki?
Czy ktoś może mi to wytłumaczyć?
2. Dogadają się i nie będzie KF, EUR/USD też do góry i też dolar osłabia się względem złotówki?
- Tommy_Boss
- Pasjonat
A może już za chwileczkę UP UP UP !!! 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
A może nie chcą się dogadać .Tylko udają ,ze chcąAsset pisze:@cugan

Generalnie w swojej prognozie Rybnski "W SIECI" (ostatni numer)
zakłada osłabienie PLN względem CHF w wersji 3 stopniowego natężenia
kryzysu .Skoro SNB skupuje USD to USD chyba nie utonie ale zyska
o co chodzi z tymi wzrostami :
- monti odszedl,
- klif
- DJ leci w dol
a edward w gore ?
- monti odszedl,
- klif
- DJ leci w dol
a edward w gore ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- Tommy_Boss
- Pasjonat
crok. pisze:o co chodzi z tymi wzrostami :
- monti odszedl,
- klif
- DJ leci w dol
a edward w gore ?
No i właśnie o to chodzi że nie wiadomo o co już chodzi

Ostatnimi czasy jakoś dziwnie się te rynki zachowują

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!