DayTrading: Poniedziałek 22.12.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 22.12.2014
złoto w dół na złość Putinowi?
platyna też w dół
rozumiałbym to, ale co ze srebrem?? Najmniej spada o ile w ogóle.
Co z fundamentami, że popyt na złoto i srebro rośnie.....
Ogólnie - WTF ?
platyna też w dół
rozumiałbym to, ale co ze srebrem?? Najmniej spada o ile w ogóle.
Co z fundamentami, że popyt na złoto i srebro rośnie.....
Ogólnie - WTF ?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Może oni się tak wymieniają dla fanu... Zakładają sobie konta demo nawzajem i wrzucają analizy pod prąd dla zrobienia siary... Najpierw nowy potem atlanticos i highend ;d;p
na SP500 schemacik powtarzam tensam czyli mozliwe kknanascie ptk wyzej szczyt poprawici znow ukilka dnie bryndzlowania i W Stycznu znowu zabek w dol
ostne dn po rozliczeni kontraktow w USa zawsze byly spadki na nastepny dzien lub dwa trzy dni po teraz ze s wyciagaja na mini obrotach indeksy pod prwmie to bedzie inaczej dopier o w styczniu przecena wieksza by wypadala ale itak shorty zbieram powoli po maluchu
-- Dodano: pn 22-12-2014, 22:48 --
trche mie zawod lkabel bo tak ladne bronili 15600 i dwa razy juz SL na zysk byl i dwarazy zmarne 10 pipsa dali zamiast 50
do opoow testna je od dolu znowu
-- Dodano: pn 22-12-2014, 22:53 --

ostne dn po rozliczeni kontraktow w USa zawsze byly spadki na nastepny dzien lub dwa trzy dni po teraz ze s wyciagaja na mini obrotach indeksy pod prwmie to bedzie inaczej dopier o w styczniu przecena wieksza by wypadala ale itak shorty zbieram powoli po maluchu
-- Dodano: pn 22-12-2014, 22:48 --
trche mie zawod lkabel bo tak ladne bronili 15600 i dwa razy juz SL na zysk byl i dwarazy zmarne 10 pipsa dali zamiast 50

-- Dodano: pn 22-12-2014, 22:53 --

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wrrr. deptasz mi po nerwach.Kusus pisze:Może oni się tak wymieniają dla fanu... Zakładają sobie konta demo nawzajem i wrzucają analizy pod prąd dla zrobienia siary... Najpierw nowy potem atlanticos i highend ;d;p
gdzie wrzucalem wykres pod prąd?
-- Dodano: 22 gru 2014, 21:58 --
kabel leci na 1.53Nowy123 pisze: trche mie zawod lkabel bo tak ladne bronili 15600 i dwa razy juz SL na zysk byl i dwarazy zmarne 10 pipsa dali zamiast 50do opoow testna je od dolu znowu
:
sell jest od piątku i rosnie kasa na tym. jak pusci wsparcie aktualne (konsola długa już) to spadniemy do tej LT na wykresie.
No chyba, że polecimy UP - ale wątpię

Ostatnio zmieniony 22 gru 2014, 22:07 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
dla ,moe nie,a marazie przeslanek na 1 53 mamy boczniak jutro dane moze cos zmienahighend pisze:wrrr. deptasz mi po nerwach.Kusus pisze:Może oni się tak wymieniają dla fanu... Zakładają sobie konta demo nawzajem i wrzucają analizy pod prąd dla zrobienia siary... Najpierw nowy potem atlanticos i highend ;d;p
gdzie wrzucalem wykres pod prąd?
-- Dodano: 22 gru 2014, 21:58 --
kabel leci na 1.53Nowy123 pisze: trche mie zawod lkabel bo tak ladne bronili 15600 i dwa razy juz SL na zysk byl i dwarazy zmarne 10 pipsa dali zamiast 50do opoow testna je od dolu znowu
:
sell jest od piątku i rosnie kasa na tym.
To tylko żart, wszyscy mają dobre intencjeKusus pisze:Może oni się tak wymieniają dla fanu... Zakładają sobie konta demo nawzajem i wrzucają analizy pod prąd dla zrobienia siary... Najpierw nowy potem atlanticos i highend ;d;p

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
https://www.youtube.com/watch?v=7BVdic2XNTE podbnie bylo z Terrystami i WTC
-- Dodano: pn 22-12-2014, 23:19 --
szukanie pretesktu
-- Dodano: pn 22-12-2014, 23:19 --
szukanie pretesktu

- atlanticos
- Maniak
Ja to mogę tu nic nie wrzucać... ani mi od tego nie przybędzie ani nie ubędzie... Myślę że wystarczy ta jedna analiza tygodniowo którą wrzuca Kusus - na pewno zapełni forum..... Także od jutra przynajmniej do końca roku poczytam sobie, ale nie dodam nic od siebie na forum... a jak mi się taki stan rzeczy spodoba to może już tak zostanie
Wesołych Świąt i wielu pipsów w 2015 roku

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"