Obawiam się, że ta informacja jeszcze bardziej go dobije. Taki jest Forex.jen-yy pisze:Złoty się umacnia.
Szkoda że Mistrz nie wytrzymał dnia wczorajszego
DayTrading: Piątek 7.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 7.06.2013
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
martell pisze:No to UJ chyba wyczerpał możliwość spadku. Chociaż korci mnie, żeby dać teraz S. Nie mam dostępu do normalnych wykesów (tylko telefon). Może ktoś wrzucią jakiś normalny screen?
proszę
http://charts.mql5.com/1/745/usdjpy-m5- ... ny-bre.png
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Dzięki, za wykresy. Ale z drugiej strony wskaźniki trochę przegrzene. Jest ryzyko, ale jednak sytuacja jena skłania na S.
U Jcofka zanim podbija znowu do okolic 98 85 99 tam opor mocny i S
wczeniej tez mamy pod S jesli SP500 nie przejdz a licze ze nie przejdzie okolic 1640-47 to zamykam L na U J przy MA50 na 1 h 98 i S

pr7emo pisze:wywożą mnie trochę na północ, czekam na korekte bieżącej lagi
mnie tez na franiu

Świeca już ma biały korpusNowy123 pisze:U Jcofka zanim podbija znowu do okolic 98 85 99 tam opor mocny i Swczeniej tez mamy pod S jesli SP500 nie przejdz a licze ze nie przejdzie okolic 1640-47 to zamykam L na U J przy MA50 na 1 h 98 i S

spoko SP500 nie pedzdzie oporwmartell pisze:Świeca już ma biały korpusNowy123 pisze:U Jcofka zanim podbija znowu do okolic 98 85 99 tam opor mocny i Swczeniej tez mamy pod S jesli SP500 nie przejdz a licze ze nie przejdzie okolic 1640-47 to zamykam L na U J przy MA50 na 1 h 98 i S
Nieźle. Cały czas czekam, trochę obawiam pozycji którtkiej, tym bardziej, że handel się zaraz kończy.

- roberttheus
- Maniak
para euraud dotknela magicznej bariery 1.4 i odrzucila poziom ale parcie jest na szklo jak cholera przebija?? jeszcze dzis??
windsurfing na falach trendu
Proponuje zamknąć Asie na CHF/PLN
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- atlanticos
- Maniak
spójrz na tą parę z perspektywy wykresu miesięcznego... wydaje się że dopiero zaczyna marsz...ja tej pary nie dotykam...chyba że znikomym lotem na korektach i tylko L bo może pofrunąć jak pary z jankiemroberttheus pisze:para euraud dotknela magicznej bariery 1.4 i odrzucila poziom ale parcie jest na szklo jak cholera przebija?? jeszcze dzis??

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv