DayTrading: Piątek 01.09.2017
Re: DayTrading: Piątek 01.09.2017
kuskus, zarzucam ci nieumiejetnosc, czytania ze zrozumieniem (post na str6) , ja napisalem , ze istnieje mozliwosc manipulacji kursem eu, w celu np wyeliminowania jakiejs firmy z rynku, co jest malo prawdopodobne, ale wg mnie zupelnie mozliwe, a ty wkleiles moj post do swojego wywodu na temat tego , ze nie nalezy grac na danych, co ma sie jak piernik do wiatraka
do tego chamstwo (prostackie i wulgarne slownictwo) i glupota/naiwnosc (twierdzisz [a wiec uwazasz, ze masz 100% pewnosc], ze nie mozna zmanipulowac kursu eu na 80p i w ten sposob doprowadzic do upadlosci jakiejs firmy i porownujesz to do uderzenia planetoidy w ziemie)
wiem, ze nie potrzebnie sie wdaje w dyskusje bo to nie wasza wina, ze praktycznie wyeliminowano logike ze szkol, dlatego dyskusje na temat czy to byla czy nie byla manpulacja, czy jest cos takiego w ogole mozliwe czy nie jest mozliwe, uwazam za zakonczona
do tego chamstwo (prostackie i wulgarne slownictwo) i glupota/naiwnosc (twierdzisz [a wiec uwazasz, ze masz 100% pewnosc], ze nie mozna zmanipulowac kursu eu na 80p i w ten sposob doprowadzic do upadlosci jakiejs firmy i porownujesz to do uderzenia planetoidy w ziemie)
wiem, ze nie potrzebnie sie wdaje w dyskusje bo to nie wasza wina, ze praktycznie wyeliminowano logike ze szkol, dlatego dyskusje na temat czy to byla czy nie byla manpulacja, czy jest cos takiego w ogole mozliwe czy nie jest mozliwe, uwazam za zakonczona
- pl-samurai
- Pasjonat
edek - podskoczył do 61,8 fibo. Tam udało mi się złapać nóż lecący w górę
-- Dodano: 01 wrz 2017, 16:53 --
kabla będę tam łapał, ale to raczej w przyszłym tygodniu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- dobryfxplayer
- Maniak
uwaga zawracaja. chyba beda manipulowac!
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
edek według fal
przy (1) także powinien być znak zapytania - tam może być (A)
przy (1) także powinien być znak zapytania - tam może być (A)
jesli dzis zlapales S na Edku i na szczycie to wedlug mnie przez miesiąc mozesz trzymac bez obaw ze wóci tamBemowo1 pisze:edek - podskoczył do 61,8 fibo. Tam udało mi się złapać nóż lecący w górę
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
wychodzi na to ze o manipulacji wiedzialem juz duzo wczesniej...
http://forex-nawigator.biz/forum/post88 ... ml#p882068
teraz bedzie jeszcze wieksze zaskoczenie i posty o manipulacji jak polecimy w przyszlym tygodniu znowu w gore bo tam temat niezalatwiony wciaz jest
strach pomyśleć o jakich manipulacjach tu bedzie dyskusja jak przed zjazdem na edku zerwiemy siersc z niedzwiedzi robiac taki scenariusz jak ponizej na dziennym ktorego wykluczyc calkiem nie mozna
edek dzienny
https://www.tradingview.com/x/boq3LdNo/
http://forex-nawigator.biz/forum/post88 ... ml#p882068
teraz bedzie jeszcze wieksze zaskoczenie i posty o manipulacji jak polecimy w przyszlym tygodniu znowu w gore bo tam temat niezalatwiony wciaz jest

strach pomyśleć o jakich manipulacjach tu bedzie dyskusja jak przed zjazdem na edku zerwiemy siersc z niedzwiedzi robiac taki scenariusz jak ponizej na dziennym ktorego wykluczyc calkiem nie mozna
edek dzienny
https://www.tradingview.com/x/boq3LdNo/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Taki mam plan, jeszcze taśma o której Żaba wspominał z H1 - niestety jej wydźwięk nie jest niedźwiedziwoj55 pisze:jesli dzis zlapales S na Edku i na szczycie to wedlug mnie przez miesiąc mozesz trzymac bez obaw ze wóci tamBemowo1 pisze:edek - podskoczył do 61,8 fibo. Tam udało mi się złapać nóż lecący w górę
-- Dodano: 01 wrz 2017, 17:44 --
Panie Żaba zlituj się pan nad starym Fazim
Kangur na nowe maxy - 0,8400
Wszystkie retesty odklepane.
Wszystkie retesty odklepane.