marcin76 pisze:USD CAD wybicie z kanału na M30 w góre , jakaś korekta do lini kanału no i w góre
trochę długo to trwa, ale może coś będzie z tego oRGR

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p704562
marcin76 pisze:USD CAD wybicie z kanału na M30 w góre , jakaś korekta do lini kanału no i w góre
harymilloki pisze:Hej ... Tak tylko dla przypomnienia![]()
ja poproszę jeśli możnakoks pisze:USDPLNteraz: 3,2440
RSI,STOCH wskazują na spore zmęczenie.. nowych szczytów nie ma, dopomina się korekty.
rozwiązaniem może być buy stop na poziomie 3,2655
, celem w razie wybicia tego poziomu powinny być ekstrema z września 2013 roku i poziom ramion załamanej formacji RGR z ubiegłego roku (ok. 3,2850)
jeżeli spadniemy pod 3,2330-50 należy spodziewać się pogłębienia korekty spadkowej o kolejne kilka figur.
jeżeli kogoś to interesuje to mogę wstawić/wysłać grafikę..
zaraz wyślę na privMahe pisze:ja poproszę jeśli możnakoks pisze:USDPLNteraz: 3,2440
RSI,STOCH wskazują na spore zmęczenie.. nowych szczytów nie ma, dopomina się korekty.
rozwiązaniem może być buy stop na poziomie 3,2655
, celem w razie wybicia tego poziomu powinny być ekstrema z września 2013 roku i poziom ramion załamanej formacji RGR z ubiegłego roku (ok. 3,2850)
jeżeli spadniemy pod 3,2330-50 należy spodziewać się pogłębienia korekty spadkowej o kolejne kilka figur.
jeżeli kogoś to interesuje to mogę wstawić/wysłać grafikę..
Jak Władek rozrabiaka czegoś nie odwali, a złoto przebije 1240 to Najpierw Tu i Ewentulanie Tu będziesz musiał odwrócić do góry nogami na wykresieharymilloki pisze:Hej ... Tak tylko dla przypomnienia
Wszelkie pytania na priv.... Nie udzielam się już zbytnio na forum.... Tu i tak każdy ma racjePozdro ...