DayTrading: Czwartek 06.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 06.02.2014
to ustawiam SL na 102,20 i zobaczymy co będzie :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
no to teraz SSSSSSSNowy123 pisze:patrz na SP500 wlasnie walnali w oporszczudlo6 pisze:jak widzicie Uj 102.20 i w dół?
102 30
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

niestety zdarzają się choroby nieuleczalne a nieśmiertelneniemiaszek pisze:jedynie to mogę Ci tylko współczuć, że ta "choroba" u Ciebie tak długo trwa i nie ma możliwości całkowitego wyleczenia...![]()
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ciapul pisze:niestety zdarzają się choroby nieuleczalne a nieśmiertelneniemiaszek pisze:jedynie to mogę Ci tylko współczuć, że ta "choroba" u Ciebie tak długo trwa i nie ma możliwości całkowitego wyleczenia...![]()
trolling jest śmiertelny, tyle że nie tak od razu, podobnie jak ludzie zgryźliwi, to ten sam typ, tyle że trolle internetowe są bardziej tchórzliwi, żaden nie poda np. swojego profilu na goldenline czy choćby facebook'u,
choć dziwi mnie trochę administracja tego forum, bo gdybym miał dostęp do serwera to na upartego byłbym w stanie nawet do takiego zwracać się z imienie i nazwiska, oj szybko by znikali bezpowrotnie.
a co do sytuacji na fx, fajnie zeta opadła, jen w górke, kangur w górke, tak to można żyć i mieć w dupie czy kase kosi ofe czy zus,
po takiej daily, sp500 nabierze znowu rozpeduNowy123 pisze:patrz na SP500 wlasnie walnali w oporszczudlo6 pisze:jak widzicie Uj 102.20 i w dół?
102 30

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
nie taka byla D podciagna sqort aqqza zrobili a opor z miejsce nie przejda spokojniepedro pisze:po takiej daily, sp500 nabierze znowu rozpeduNowy123 pisze:patrz na SP500 wlasnie walnali w oporszczudlo6 pisze:jak widzicie Uj 102.20 i w dół?
102 30

od raz uspadac nie beda korekty spadkow sa robione a V czeka

Ostatnio zmieniony 06 lut 2014, 21:33 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
tak jutropedro pisze:po takiej daily, sp500 nabierze znowu rozpeduNowy123 pisze:patrz na SP500 wlasnie walnali w oporszczudlo6 pisze:jak widzicie Uj 102.20 i w dół?
102 30

z rana po 8 00 załaduje L na daxie

Ostatnio zmieniony 06 lut 2014, 21:37 przez <°)))))><, łącznie zmieniany 1 raz.
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

DAx tez czeka do testowania
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Kazimierz S
- Pasjonat
O LUDZIE!!
CO WOJNA ?? ... znaczy koniec wojny, znaczy odwrócenie przymierzy na wojnie ??.... walutowej ???
Jak przez ostatnie dwa lata każdy Bank Centralny Majorsów grał na osłabienie swojej waluty, to teraz każdy na swoim wystąpieniu będzie swoją umacniał??
Ciekawe tylko co zrobią rodacy Gwardzistów Watykańskich
Chyba nie powiecie mi , że już rano bateria padła w telefonie Super Mario i nie mógł nawet esemesów odczytać od miłych panów
z Goldman Sachs

Jak przez ostatnie dwa lata każdy Bank Centralny Majorsów grał na osłabienie swojej waluty, to teraz każdy na swoim wystąpieniu będzie swoją umacniał??

Chyba nie powiecie mi , że już rano bateria padła w telefonie Super Mario i nie mógł nawet esemesów odczytać od miłych panów

Miód kupuj tylko Polski.