Serwis Forex-nawigator.biz korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. [Zamknij tą informację]

Dzisiaj jest 18 lis 2017, 18:21     PREMIA 30$ bez depozytu! Dodatkowo aż do 50% bonusu od wpłaty w XM!



WAŁKI BROKERÓW!!!

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Awatar użytkownika

NaRaska

Bywalec

Bywalec

  • Posty: 11
  • Rejestracja: 21 lut 2010, 00:04
  • Lokalizacja: Gliwice-sośnica

WAŁKI BROKERÓW!!!

Nieprzeczytany post21 paź 2010, 14:13

witam

mam 2 konta jedno na admiral a drugie na FxPro

i mam takie pytanie ktory broker jest wiarygodniejszy bo juz sam niewem??

zobaczcie sami!!


Obrazek


Obrazek
Online
Awatar użytkownika

raposo

Moderator

Moderator

  • Posty: 10489
  • Rejestracja: 22 wrz 2006, 21:10
  • Lokalizacja: Trójmiasto
  • Pochwały: 66

Nieprzeczytany post21 paź 2010, 14:27

Różnice w datafeedzie to rzecz normalna jednak jeśli u jakiegoś brokera regularnie wychodzi to ponad normę to coś jest nie tak. Weź do porównania jeszcze dwóch brokerów, najlepiej jakichś ECNów lub STP (np. Dukascopy i JadeFX - demo starczy) i wtedy zobacz...
- RABATY u brokerów ECN, STP, NDD
- Forex Club Tools
- Program Podatek
ForexClub.pl - Tickmill (-10%) - Vipro Markets (-10%) - XTB (Pakiet książek) - InterTrader (-10%) - Dukascopy (-20%) - LMAX (-20%) - FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu
Offline
Awatar użytkownika

daromanchester

Przyjaciel Forum

Przyjaciel Forum

  • Posty: 5153
  • Rejestracja: 02 maja 2009, 11:48
  • Lokalizacja: Manchester
  • Pochwały: 25

Nieprzeczytany post21 paź 2010, 14:37

W JadeFx odpowiednio 66 i 18
Ale mógłbym Ci pokazać takie szpilki w JadeFX że oczom byś nie uwierzył.
I nie jest to stophunting tylko wina LP
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Offline
Awatar użytkownika

NaRaska

Bywalec

Bywalec

  • Posty: 11
  • Rejestracja: 21 lut 2010, 00:04
  • Lokalizacja: Gliwice-sośnica

Nieprzeczytany post21 paź 2010, 16:05

jak dla mnie to jest to dziwne!!!

jak bym gral na admiralu to zlapalo by mi Stopa przy tej drugiej swieczce 32 pipsowej :) a na FxPro nie zlapalo mi nic?

Obrazek
Online
Awatar użytkownika

raposo

Moderator

Moderator

  • Posty: 10489
  • Rejestracja: 22 wrz 2006, 21:10
  • Lokalizacja: Trójmiasto
  • Pochwały: 66

Nieprzeczytany post21 paź 2010, 16:12

NaRaska pisze:jak bym gral na admiralu to zlapalo by mi Stopa przy tej drugiej swieczce 32 pipsowej a na FxPro nie zlapalo mi nic?

Na to wychodzi. To akurat dość spore różnice w DF...
- RABATY u brokerów ECN, STP, NDD
- Forex Club Tools
- Program Podatek
ForexClub.pl - Tickmill (-10%) - Vipro Markets (-10%) - XTB (Pakiet książek) - InterTrader (-10%) - Dukascopy (-20%) - LMAX (-20%) - FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu
Offline
Awatar użytkownika

Cyb

Główny Moderator

Główny Moderator

Nieprzeczytany post21 paź 2010, 16:19

O jezu lekko się rozjechało i już awantura... ;-P

A tak na poważnie - Dukas miał takie kwotowania jak FxPro.
Offline

zeusik

Pasjonat

Pasjonat

Nieprzeczytany post21 paź 2010, 16:52

a powiedzcie mi dzis w nocy kolo polnocy moze wczoraj 23, ile usdjpy mial min. 80,99 na admiral a mialem TP na 80.98 i nie lapnelo, a jak u was?

na xtb mam81.04 o drugiej w nocy, a jka u Was, ale za to high jest inny bo na xt 81.13 a na admiral 81.08 bodajze
Offline
Awatar użytkownika

NaRaska

Bywalec

Bywalec

  • Posty: 11
  • Rejestracja: 21 lut 2010, 00:04
  • Lokalizacja: Gliwice-sośnica

Nieprzeczytany post21 paź 2010, 21:23

zeusik wrzuc screena
Offline

sonictune

Pasjonat

Pasjonat

  • Posty: 689
  • Rejestracja: 16 lut 2009, 18:27
  • Lokalizacja: Wrocław
  • Pochwały: 1

Nieprzeczytany post22 paź 2010, 00:43

daromanchester pisze:Ale mógłbym Ci pokazać takie szpilki w JadeFX że oczom byś nie uwierzył.

Tak się właśnie ostatnio przyglądałem . Przysługują reklamacje w razie wpadunku ordera :?:
Zaloguj się (lub zarejestruj), aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Nec hercules contra plures .
Offline

Eugene

Bywalec

Bywalec

  • Posty: 5
  • Rejestracja: 21 paź 2010, 18:27
  • Lokalizacja: USA

Nieprzeczytany post22 paź 2010, 04:25

Ja niestosuje stopa ale tredjuje na average i revers . wienc niemam z tym problemow ale tesz zauzwazylem ze ten sam broker i dwa demo a jest inaczej troche i to bendzie sie tesz tak dziac w zaleznosci jaki masz Monitor duzy .. oczywiscie niemowie o iglach np na 500 pips jak robil FXDD . i robi jak wiem wienc tego rodzaju brokera uwazam z nalezy unikac //
Ja mam instaforex .com i osobiscie niema znim problemow a jasli cos wyskoczyc to pisze znimi i wyjasniam i nigdy niebylo problemow.. Tych brokerow co wy macic ja stestowalem i mi niepausujom :>) jest jeden broker co sie musial przeniesc gdzie indziej z usa ale niepamietam nazwy I wiem ze w Polsce ma ofisy ..

Gin

Dodano po 7 minutach:

jeszcze jedno : system brokera widzi i system marketu ile jest stopow i tak to robiom zeby zabrac stopy .to bylo i jest i bendzie . wienc jak stosujesz EA to rob tak ze niema EA stops tylko innom metode bo stale som te igly . mi to pasuje bo tak pracuje moja EA ze lubi Igly .Ale ma tesz problem taki ze jak sie rozpendzi market to musi byc na tyle margin i balans bo wtedy najwiencej bendzie poyzcji tyle ze te 4 ostatnie dajom duzo kasy potem jak wraca na retrejsment . to oto chodzi a ze som stale retsrejment i na 1 minucie wykres i na 5 itd ...to dlatego mi zwolna rosnie balans

Gin
Uzywaj EA nawet jak obserwujesz market
handluj average i retrejsment
startuj mikro loty
Następna

Wróć do Forex - dyskusje ogólne

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości