Folder danych w MT5

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
schopenhauer
Uczestnik
Uczestnik
Posty: 1
Rejestracja: 19 mar 2020, 10:59

Folder danych w MT5

Nieprzeczytany post autor: schopenhauer »

Czy można zmienić domyślny folder danych w MT5?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator
Posty: 9423
Rejestracja: 22 wrz 2006, 22:10
Lokalizacja: Trójmiasto
Kontakt:

Re: Folder danych w MT5

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Z tego co mi wiadomo to nie ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 5.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
ninjaproject
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 1246
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15
Kontakt:

Re: Folder danych w MT5

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Jeżeli ktoś chce sobie napisać własne wykresy, to dlaczego nie?
Tyle, że musi pobierać dane z plików zapisywanych w tym nowym folderze.
Nie widzę potrzeby, żeby tak sobie komplikować.
Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4.

ODPOWIEDZ