Mam problem z gorismarkets

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Smokun
Uczestnik
Uczestnik
Posty: 2
Rejestracja: 24 lut 2020, 09:38

Mam problem z gorismarkets

Nieprzeczytany post autor: Smokun »

W swoim czasie na https://gorisemarkets.com/pl/ wpłaciłem i grałem, było lepiej lub gorzej ale w końcu straciłem a to co mi zostało poleiłem, aby grał za mnie automat, czyli prgram tej firmy, który inwestuje za ciebie. Po jakims czasie odbiłem się i mam zyski. Chciałem wypłacić troche grosza, ale wtedu się zaczeły telefony wiadome... Co o tym sądzicie? Nie chcę zniemi wchodzić w konflikt, bo zyski są...

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator
Posty: 9358
Rejestracja: 22 wrz 2006, 22:10
Lokalizacja: Trójmiasto
Kontakt:

Re: Mam problem z gorismarkets

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Jak nie możesz wypłacić, to co za różnica, że są (wirtualne) zyski...? ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 5.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Smokun
Uczestnik
Uczestnik
Posty: 2
Rejestracja: 24 lut 2020, 09:38

Re: Mam problem z gorismarkets

Nieprzeczytany post autor: Smokun »

To znaczy mogę wypłacić, ale każą mi przesłać ksero dowodu osobistego, karty i tak dalej... Boje się to zrobić, bo słyszałem, ze dysponując takimi danymi mogą wziąść kredyt bez mojej wiedzy. Cy ktoś o takich przypadkach słyszał? Czy istnieje jakiś iny sposów, aby wypłacić bez narażania się na kłopoty?

ninjaproject
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 766
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15
Kontakt:

Re: Mam problem z gorismarkets

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Smokun pisze:
26 lut 2020, 11:44
To znaczy mogę wypłacić, ale każą mi przesłać ksero dowodu osobistego, karty i tak dalej... Boje się to zrobić, bo słyszałem, ze dysponując takimi danymi mogą wziąść kredyt bez mojej wiedzy. Cy ktoś o takich przypadkach słyszał? Czy istnieje jakiś iny sposów, aby wypłacić bez narażania się na kłopoty?
Normalnie, gdy zakładasz konto rzeczywiste u brokera, to potrzebujesz przedstawić zwykle 2 kwity potwierdzające twoją osobistość i to, że masz jakieś dochody, chociażby rachunek za prąd, lub inne stałe media.

ODPOWIEDZ