Platforma mt4

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
pastor721
Bywalec
Bywalec
Posty: 6
Rejestracja: 07 lut 2019, 19:58

Platforma mt4

Nieprzeczytany post autor: pastor721 »

Kliknąłem coś jak wklejałem pliki do indicators, i w tym folderze idicators nie pokazują teraz normalnie tylko jak otwieram idicators pokazują się pliki takie jakie tam są ale obrazkowe. Co zrobić żeby było jak wcześniej?

Forex-trader
Gaduła
Gaduła
Posty: 187
Rejestracja: 13 lis 2017, 10:24

Re: Platforma mt4

Nieprzeczytany post autor: Forex-trader »

mozesz jakos jasniej? :D nic z tego nie wynika....

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 1678
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: Platforma mt4

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Wynika tyle, że skorelował rozszerzenia plików z konkretnym programem, czyli graficznym, w tym wypadku.
To nie ma nic wspólnego z platformą MT4, tylko z systemem operacyjnym.
Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4.

ODPOWIEDZ