EA do MT4 na Renko

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
Awatar użytkownika
ympero
Bywalec
Bywalec
Posty: 10
Rejestracja: 13 cze 2016, 22:39

EA do MT4 na Renko

Nieprzeczytany post autor: ympero »

Witam,
Czy jest ktoś w stanie zrobić proste EA na wykres Renko? Chodzi mi o to żeby można było ustawić ilość świec renko po których będzie otwierać pozycję i oddzielnie ilość świec przeciwnych, po których będzie zamykać. Dodatkowo możliwość ustawienia filtru w postaci prostej średniej kroczącej (cena powyżej to tylko longi a cena poniżej - tylko shorty). No i oczywiście wielkość pozycji :)

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 1708
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: EA do MT4 na Renko

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4.

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 1708
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: EA do MT4 na Renko

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4.

Awatar użytkownika
ympero
Bywalec
Bywalec
Posty: 10
Rejestracja: 13 cze 2016, 22:39

Re: EA do MT4 na Renko

Nieprzeczytany post autor: ympero »

Dobra to zapytam inaczej: Ile by kosztowało zrobienie czegoś takiego? :)

forexforyou1973
Uczestnik
Uczestnik
Posty: 1
Rejestracja: 03 kwie 2020, 22:07

Re: EA do MT4 na Renko

Nieprzeczytany post autor: forexforyou1973 »

To jest juz gotowe kosztuje chyba 50$ poszukam. To zrobił czech.

ODPOWIEDZ