"logs" mam 12GB dziennie

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
benek
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 24
Rejestracja: 10 maja 2010, 14:22

"logs" mam 12GB dziennie

Nieprzeczytany post autor: benek »

Tickmill live mt 4 od nowego roku "wariuje" i zbiera dziennie 11GB "logs"
na drugim kompie działa normalnie

Proszę o podpowiedź jak usunąć tą usterkę
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
meylo
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 1220
Rejestracja: 15 sie 2011, 21:01
Lokalizacja: Zielona Góra

Re: "logs" mam 12GB dziennie

Nieprzeczytany post autor: meylo »

Może go przeinstaluj?
Swing Trading in Two Sentences :
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.

brg
Gaduła
Gaduła
Posty: 237
Rejestracja: 06 lut 2007, 18:58

Re: "logs" mam 12GB dziennie

Nieprzeczytany post autor: brg »

Jakies EA lub wskaznik sypie Ci komunikatami. Zaczalbym od sprawdzenia, co z tych logach jest i tam znajdziesz przyczyne

benek
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 24
Rejestracja: 10 maja 2010, 14:22

Re: "logs" mam 12GB dziennie

Nieprzeczytany post autor: benek »

reinstalka nic nie dała .w 2 godź nazbierałem 3GB

jak sprawdzić który to wskaźnik daje te informacje ?

Online
Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 1708
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: "logs" mam 12GB dziennie

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Masz wrzucony spread recorder. może?
Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4.

benek
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 24
Rejestracja: 10 maja 2010, 14:22

Re: "logs" mam 12GB dziennie

Nieprzeczytany post autor: benek »

znalazłem
wskaźnik SSRC . wywaliłem go i jest spokój
dzięki

ODPOWIEDZ