"logs" mam 12GB dziennie

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
benek
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 24
Rejestracja: 10 maja 2010, 14:22
Kontakt:

"logs" mam 12GB dziennie

Nieprzeczytany post autor: benek » 06 sty 2020, 16:00

Tickmill live mt 4 od nowego roku "wariuje" i zbiera dziennie 11GB "logs"
na drugim kompie działa normalnie

Proszę o podpowiedź jak usunąć tą usterkę
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
meylo
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 1172
Rejestracja: 15 sie 2011, 21:01
Lokalizacja: Zielona Góra

Re: "logs" mam 12GB dziennie

Nieprzeczytany post autor: meylo » 06 sty 2020, 22:45

Może go przeinstaluj?
Swing Trading in Two Sentences :
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.

brg
Gaduła
Gaduła
Posty: 222
Rejestracja: 06 lut 2007, 18:58
Kontakt:

Re: "logs" mam 12GB dziennie

Nieprzeczytany post autor: brg » 07 sty 2020, 06:55

Jakies EA lub wskaznik sypie Ci komunikatami. Zaczalbym od sprawdzenia, co z tych logach jest i tam znajdziesz przyczyne

benek
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 24
Rejestracja: 10 maja 2010, 14:22
Kontakt:

Re: "logs" mam 12GB dziennie

Nieprzeczytany post autor: benek » 07 sty 2020, 08:40

reinstalka nic nie dała .w 2 godź nazbierałem 3GB

jak sprawdzić który to wskaźnik daje te informacje ?

ninjaproject
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 441
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: "logs" mam 12GB dziennie

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject » 07 sty 2020, 10:41

Masz wrzucony spread recorder. może?

benek
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 24
Rejestracja: 10 maja 2010, 14:22
Kontakt:

Re: "logs" mam 12GB dziennie

Nieprzeczytany post autor: benek » 07 sty 2020, 11:10

znalazłem
wskaźnik SSRC . wywaliłem go i jest spokój
dzięki

ODPOWIEDZ