Czy da radę ktoś to zrobić

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
Garareta
Uczestnik
Uczestnik
Posty: 3
Rejestracja: 10 sie 2019, 05:13

Czy da radę ktoś to zrobić

Nieprzeczytany post autor: Garareta » 10 sie 2019, 05:21

Witam,czy jest ktoś w stanie zrobić wskaźnik typu jak wchodzą dane i jest obsuwa w krótkim czasie załóżmy w 5-10 sekund o jakieś 20-40 pipsow żeby wskaźnik to wyłapywał i alarmował? Nie musi to być skaner, wystarczy że jest otwarta para EUR/USD M5 i przy spadku albo wzroście w krótkim czasie alarm wybije. Fajnie żeby można bylo ustawić przedział czasowy w tym wskaźniki np 20pipsow< 10sekund.

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 1489
Rejestracja: 09 sie 2009, 21:27
Lokalizacja: Głogów

Re: Czy da radę ktoś to zrobić

Nieprzeczytany post autor: personov » 10 sie 2019, 15:24

A może taki produkt cię zainteresuje :
https://www.mql5.com/en/market/product/36622
Solą życia jest kasa.

Garareta
Uczestnik
Uczestnik
Posty: 3
Rejestracja: 10 sie 2019, 05:13

Re: personov

Nieprzeczytany post autor: Garareta » 10 sie 2019, 16:28

Jak nikt nie zrobi to może się skusze i przetestuje, dzięki za wstawkę.

Online
LowcaG
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 1014
Rejestracja: 05 paź 2007, 15:39
Lokalizacja: Południe

Re: Czy da radę ktoś to zrobić

Nieprzeczytany post autor: LowcaG » 11 sie 2019, 14:05

Ja ci moge zrobic, za przelew dowolnej kwoty na cel charytatywny(wskażę).

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak
Posty: 2289
Rejestracja: 23 mar 2011, 13:35

Re: Czy da radę ktoś to zrobić

Nieprzeczytany post autor: freakout » 13 sie 2019, 21:25

tutaj masz wskaźnik, który wyświetla alert gdy świeca przekroczy określoną wartość w pipsach - https://www.mql5.com/en/market/product/33489

wpisz w google "mt4 candle size alert" lub "mt4 candle body alert" to może znajdziesz coś lepszego :)

Garareta
Uczestnik
Uczestnik
Posty: 3
Rejestracja: 10 sie 2019, 05:13

Re: Czy da radę ktoś to zrobić

Nieprzeczytany post autor: Garareta » 17 sie 2019, 07:46

Freakout dziękuję tego szukałem:)

ODPOWIEDZ